Kandidatreferenser

Från första kontakten gav Tobias ett positivt och professionellt bemötande. Under hela rekryteringsprocessen fick jag stöd och tips som till slut hjälpte mig att få jobbet. Till skillnad från andra rekryteringskonsulter jag varit i kontakt med var Tobias rak och ärlig. Han återkopplade snabbt och alltid enligt överenskommelse. Tack Tobias och Swesale för rekryteringen till mitt drömjobb.

Erik Deaner Hellergren, Account Manager at ApoEx AB

Ett fantastiskt proffsigt bemötande och verkligen i mitt fall rätt man på rätt plats. Varit i kontakt med flera liknade företag, men skulle verkligen vilja rekommendera Swesale. Vill tacka Tobias för att han hittade mig och satte ihop mig med Smart! Match made in heaven!"

 

Michael Gustavsson, Säljare, SMART Microfiber Systems

Jag kan stark rekommendera att gå via Swesale! Tobias gav ett mycket trevligt och professionellt bemötande med högt fokus på att det skulle bli bra för både mig som kandidat och Nokas som arbetsgivare!

 

Christoffer Aronsson, Säljare Nokas Security i Göteborg

Swesale är professionella i sitt bemötande och har lyssnat till mina önskemål som konsult samt så märks det att arbetsgivaren på mitt konsultuppdrag och min handläggare Martin på Swesale har god kommunikation. Detta har gjort att jag trivs väldigt bra på företaget Swesale.

 

Johanna Lönander, Innesäljare SverigesEnergi i Stockholm

Redan från vårt första skypemöte så fick jag ett väldigt bra bemötande. Min känsla var från första början att du krigade för att få in mig på den första tjänsten som jag sökte. Det uppskattarde jag verkligen. När det inte blev att jag fick tjänsten efter 9 veckors väntan så pratades vi vid på telefon, det kändes verkligen som att du brydde dig och hade bestämt dig för att hitta någon bra tjänst till mig. 2 dagar senare fick jag ett samtal från dig där du berättade att du hade en intressant tjänst som kunde vara något för mig. 7 månader senare så är jag kvar på Vanderbilt, trivs jättebra och flyttar till Stockholm vid årsskiftet. Så jag vill bara säga, stort tack! Du Therese var fantastisk vid min rekrytering :) 

Anton Nilsson, Area Sales Manager, Vanderbilt International

Jag är jättetacksam att Tobias och Swesale kontaktade mig angående den lediga tjänsten på Smart och jag är jättenöjd med samarbetet som vi hade i rekryteringsprocessen. Allt fungerade jättebra från intervju till förhandlingar med arbetsgivaren.

 

Carina Bäckström, Säljare, Smart Microfiber System AB

 

Viktor sammankopplade mig med det jobb som jag tagit anställning hos. Jag tycker att Viktor skötte vår kommunikation på ett öppet, ärligt och opartiskt sätt och var väldigt rådgivande och kunnig i många detaljer som jag som kandidat ville ha svar på. Med dessa ord så kan jag rekommendera att anlita honom för framtida karriärsval.

 

John Helin, Inside Sales , Zebra Technologies


Dela denna sida


STÄNG

08 - 644 64 20

Ge oss ditt namn och nummer så ringer vi dig

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

Jag är jobbsökande
Jag har frågor kring rekrytering och bemanning

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

guldgruva

Vi sitter på en guldgruva! Gör ni?

Swesale har under en lång tid arbetat med att få fler kandidater att upptäcka vad vi kan göra för deras karriär. Det har resulterat i att vi nu sitter på en enorm kandidatbank inom sälj, en guldgruva enligt oss!

Om du ska rekrytera eller hyra in Försäljningschefer, Key Account Managers, Account Managers, Inside Sales eller Customer Support så är vi bara ett samtal eller ett mail bort. Gör som över 500 företag i Sverige redan gjort. Testa oss, ni kommer inte att bli besvikna!

08-644 64 20
rekrytering@swesale.se

 

Begär offert
swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
Spontan-
ansökan!