Swesale Network för DIG som arbetar professionellt med försäljning

Swesale Network för DIG som arbetar professionellt med försäljning

Att nätverka är idag ett självklart begrepp och ett måste för alla som i någon form arbetar med försäljning. Det finns i dag ett stort antal nätverk på marknaden men det är bara några få som vänder sig till DIG, DIN karriär och DIN utveckling. Swesale Network är det nätverket som ger mer än alla andra nätverk och det helt kostnadsfritt för medlemmarna.

Som medlem i Swesale Network så är det du som är huvudpersonen och Swesale är ditt verktyg att ta dig vidare i karriären. Oavsett om du vill fortsätta att utvecklas hos din nuvarande arbetsgivare eller vill se dig om efter en ny utmaning.

Swesale Network vänder sig till dig som arbetar inom en försäljningsorganisation. Du har idag en befattning som Vd, Försäljningsdirektör, Försäljningschef, Key Account Manager, Account Manager eller innesäljare.

Swesale Network kommer huvudsakligen att inrikta sig på din framtida karriär och att just du ska utvecklas i din nuvarande roll och i din framtida roll.

Det här är inget nätverk för att utbyta affärskontakter, skulle det bli så är det en bonus. Vi på Swesale vill vara delaktig och engagerad i din karriär. Vårt mål med Swesale Network är att ni som framgångsrika, kreativa och driftiga personer ska se nätverket som en starkt bidragande möjlighet till personlig utveckling. Swesale Network arrangera 2-3 nätverksträffar per år, exklusivt för dig som medlem.

Vår vision är att vara 10 000 medlemmar. Vi kommer därmed att vara en maktfaktor inom sälj och kunna påverka beslut som kommer tas i en framtid. Med så många medlemmar kommer vi också att kunna ha större event med internationellt kända föreläsare. Swesale Network ska inte bara finnas i Stockholm. Vi ser att vi också ska kunna ha event i Göteborg och Malmö.

Kriterier för medlemskap i Swesale Network: 

 • Du arbetar idag i en försäljningsorganisation.
 • Du har minst 3 års erfarenhet från sälj eller management!

Som medlem i Swesale Network erbjuder vi dig följande:

 • Rådgivning vid karriärbyte
 • Personlig intervju med erfaren rekryteringskonsult
 • En sluten exklusiv grupp på linkedin där du kan ställa frågor kring olika affärssituationer och få tips och råd av medlemmarna
 • Personliga råd hur du intervjuar och tar referenser
 • Personliga svar kring befattningsbeskrivningar
 • Förslag gällande lön, pension– och bonusmodeller
 • CV Stöd
 • Förtur till alla våra lediga tjänster som vi publicerar genom vår linkedingrupp
 • 2-3 nätverksträffar per år i aktuella ämnen
 • Som medlem i Swesale Network kommer du naturligtvis få vara med och påverka innehållet i nätverksträffarna. Det är DU som är i fokus!
 • Välkommen att anmäla dig här. Vi ser fram emot att lära känna dig.

Ansök här

Vi är en trygg samarbetspartner

           nsrp           bfa4

STÄNG

Ge oss ditt namn och nummer så ringer vi dig

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

Jag är jobbsökande
Jag har frågor kring rekrytering och bemanning

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

Spontanansökan

Sök jobb på ditt sätt

Vi tycker att det ska vara enkelt att söka jobb och vi är alltid på jakt efter nya kandidater. Det spelar ingen roll vem du är eller hur du vill söka. Ansök med ditt Facebook eller Linkedin-konto.

Vi kontaktar dig inom kort!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

* Obligatoriska uppgifter

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!