Vi på Swesale är specialister på bemanning inom försäljning, marknad och service

Hyr först - anställ sen

Bemanning av säljpersonal är ett flexibelt alternativ till traditionell rekrytering som allt fler av våra kunder använder sig av. Detta då bemanning erbjuder en ökad flexibilitet och trygghet för er som kund då ni endast betalar för arbetade timmar och när som helst kan avbryta uppdraget eller ersätta en konsult. Detta innebär självklart inte en lägre kvalitet på rekryteringsprocessen – Swesale genomför samma gedigna process som vid traditionell rekrytering med utgångspunkt i er kravspecifikation. Ni kan när som helst välja att ta över konsulten.

Utöver ovanstående är bemanning av säljpersonal ett bra alternativ för att testsälja en produkt eller en tjänst, att bemanna för ett event eller för att ersätta vid tillfälliga sjukskrivningar eller arbetstoppar. Swesale har Sveriges största nätverk av säljare och servicepersonal, detta gör att vi snabbt kan hitta kvalificerade kandidater oavsett om det gäller en senior KAM, junior telefonsäljare eller kundservicemedarbetare.

Bemanning inom Sälj och Marknad

Grunden för en professionell och lyckad bemanning är kunskap om kundens verksamhet, kultur och vision. Swesale lägger därför stor vikt på just det vid varje enskilt uppdrag, för att få ett bra underlag för en kravprofil. Samtliga bemanningskonsulter och konsultchefer hos oss har dessutom gedigen arbetslivserfarenhet och på så vis säkerställer vi förståelse för kundens krav och utmaningar.

När ni hyr in personal under kortare eller längre perioder genom Swesale är det vi som är arbetsgivare. Det betyder att vi ansvarar för samtliga sociala kostnader, sjukersättningar samt semesterersättning. Som kund betalar du endast för de faktiska timmarna ni hyr. Bemanna ditt företag med rätt medarbetare på ett snabbt och effektivt sätt.

Exempel på olika tjänster vi hjälper våra kunder med:

 • Försäljningschef
 • Säljare
 • Försäljningsassistent
 • Mötesbokare
 • Försäljningsassistent
 • Kundtjänst
 • Kundansvarig
 • Telemarketing
 • Eventpersonal
 • Informatör
 • Innesäljare
 • Ordermottagare

Dela denna sida


Vi på Swesale är specialister på bemanning inom försäljning, marknad och service

Eller läs mer...


Vi är en trygg samarbetspartner

nsrp
bfa4
STÄNG

08 - 644 64 20

Ge oss ditt namn och nummer så ringer vi dig

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

Jag är jobbsökande
Jag har frågor kring rekrytering och bemanning

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

guldgruva

Vi sitter på en guldgruva! Gör ni?

Swesale har under en lång tid arbetat med att få fler kandidater att upptäcka vad vi kan göra för deras karriär. Det har resulterat i att vi nu sitter på en enorm kandidatbank inom sälj, en guldgruva enligt oss!

Om du ska rekrytera eller hyra in Försäljningschefer, Key Account Managers, Account Managers, Inside Sales eller Customer Support så är vi bara ett samtal eller ett mail bort. Gör som över 500 företag i Sverige redan gjort. Testa oss, ni kommer inte att bli besvikna!

08-644 64 20
rekrytering@swesale.se

 

Begär offert
swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
Spontan-
ansökan!