Swesale Academy

Vi på Swesale vill prova nya vägar, utmana gamla strukturer, ta mer ansvar för att göra skillnad till det bättre för både arbetssökande och arbetsgivare. Swesale Academy erbjuds utan kostnad till alla personer vi rekryterat ut på uppdrag.

Vi har därför startat Swesale Academy, som ger alla våra utrekryterade kandidater en kickstart på sina nya jobb genom att erbjuda dom en försäljningsutbildning i världsklass i samband med starten av ett nytt jobb.

Säljutbildningarna är designade och framtagna av säljutbildare med lång och bred erfarenhet från världens tuffaste försäljningsprocesser. Utbildningarna är uppbyggda för att hjälpa säljare och säljchefer att öka sina förmågor i alla delar av säljprocessen. Oavsett om utmaningen består i att komma ut på kundbesök, skapa affärstillfällen, sälja in sina lösningar, avsluta affärer eller förhandla fram bra affärer har Adviser Partner program som konkret adresserar helheten eller utvalda delar.

Swesale Academy är ett samarbete mellan de två företagen Swesale AB och Adviser Partner Europé AB. Samarbetet går ut på att inkludera en försäljningsutbildning till samtliga av Swesales utrekryterade kandidater. Målet med Swesale Academy är att höja kompetensen på utrekryterade kandidater vilket i sin tur skall leda till:

  • Att kandidater via denna extra utbildning känner sig tryggare och säkrar i sitt val av jobb.
  • Att dessa snabbare kommer igång och presterar på sina nya arbetsplatser
  • Att arbetstagare och arbetsgivare blir ännu mer nöjda med anställningen

 

 Citat från deltagare på Swesale Academy

”Pratat sju timmar i sträck och man är fortfarande intresserad av att höra mer”

-Stefan Hansson

”Väl utförd utbildning! Brinnande intresse och pedagogiskt upplagd”

-Alexander Petersén

 Tränare Jonas Wallentinsson

 Jonas Wallentinsson

 

Dela denna sida


STÄNG

08 - 644 64 20

Ge oss ditt namn och nummer så ringer vi dig

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

Jag är jobbsökande
Jag har frågor kring rekrytering och bemanning

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

guldgruva

Vi sitter på en guldgruva! Gör ni?

Swesale har under en lång tid arbetat med att få fler kandidater att upptäcka vad vi kan göra för deras karriär. Det har resulterat i att vi nu sitter på en enorm kandidatbank inom sälj, en guldgruva enligt oss!

Om du ska rekrytera eller hyra in Försäljningschefer, Key Account Managers, Account Managers, Inside Sales eller Customer Support så är vi bara ett samtal eller ett mail bort. Gör som över 500 företag i Sverige redan gjort. Testa oss, ni kommer inte att bli besvikna!

08-644 64 20
rekrytering@swesale.se

 

Begär offert
swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
Spontan-
ansökan!