Rekrytering av säljare

När ni ska hitta de mest framgångsrika affärsmännen/Kvinnorna som finns på marknaden ska ni anlita Swesale Rekrytering & Bemanning. Vi har rekryterat och bemannat inom försäljning sedan 2005.

Vi har lyckats etablera oss på en oerhört konkurrentutsatt marknad därför att våra kunder lyckats höja sina försäljningsvolymer med hjälp av oss. Detta har medfört att vi fått möjlighet att rekrytera säljpersonal till ett flertal av Sveriges starkaste varumärken.

Vi kan både rekrytering och försäljning

Anledningen till att vi lyckats så bra med säljrekryteringen är våra egna erfarenheter från försäljning och ledarskap. Våra egna erfarenheter från ex Account Manager, Key Account Manager, Sales Manager & Sales Director gör att vi har förståelse för vad er nya säljare bör ha för erfarenhet, kompetens och personliga drivkrafter för att lyckas i rollen hos er. Vi rekryterar säljare runt om i hela landet och har våra kontor i Göteborg och Stockholm.

Säker rekryteringsprocess

Vår intervjumetodik är helt baserad utifrån att säkerställa en affärsman/kvinnas personlighet, kompetens, drivkrafter, budgetuppfyllelse, planering och struktur för sin säljbearbetning.

Vi rekryterar alla typer av säljare

Swesale Rekrytering & Bemanning är specialiserade inom sälj, marknad & service. Exempel på tjänster som vi tillsätter till våra kunder är:

  • Tele Sales
  • Customer Service
  • Account Manager
  • Partner Account Manager
  • Channel Manager
  • Key Account Manager

Vårt mål är att tillsätta framtidens medarbetare till er organisation. Medarbetare som ska utveckla och förvalta era mål och visioner.

Vår syn på rekrytering är helt och hållet inriktad på att skapa varaktiga relationer mellan organisationer och människor. Målet är att de säljkandidater vi rekommenderar för en tjänst ska säkerställa bolagets fortsatta utveckling en lång tid framöver. Vår strategi är att finna den bästa kompetensen som finns tillgänglig på marknaden. Detta kräver djupa kunskaper om näringsliv och ett brinnande intresse för individens kompetens.

Våra konsulter har aktivt arbetat med försäljning och kan med hjälp av sin erfarenhet hitta framtidens medarbetare till er försäljningsorganisation.

Dela denna sida


Eller läs mer...


Vi är en trygg samarbetspartner

nsrp
bfa4
STÄNG

08 - 644 64 20

Ge oss ditt namn och nummer så ringer vi dig

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

Jag är jobbsökande
Jag har frågor kring rekrytering och bemanning

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

guldgruva

Vi sitter på en guldgruva! Gör ni?

Swesale har under en lång tid arbetat med att få fler kandidater att upptäcka vad vi kan göra för deras karriär. Det har resulterat i att vi nu sitter på en enorm kandidatbank inom sälj, en guldgruva enligt oss!

Om du ska rekrytera eller hyra in Försäljningschefer, Key Account Managers, Account Managers, Inside Sales eller Customer Support så är vi bara ett samtal eller ett mail bort. Gör som över 500 företag i Sverige redan gjort. Testa oss, ni kommer inte att bli besvikna!

08-644 64 20
rekrytering@swesale.se

 

Begär offert
swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
Spontan-
ansökan!