Säljrekrytering

Säljrekrytering

När ni ska hitta de mest framgångsrika affärsmännen/Kvinnorna som finns på marknaden ska ni anlita Swesale Rekrytering & Bemanning. Vi har rekryterat och bemannat inom försäljning sedan 2005.

Vi har lyckats etablera oss på en oerhört konkurrentutsatt marknad därför att våra kunder lyckats höja sina försäljningsvolymer med hjälp av oss. Detta har medfört att vi fått möjlighet att rekrytera säljpersonal till ett flertal av Sveriges starkaste varumärken.

Anledningen till att vi lyckats så bra är våra egna erfarenheter från försäljning och ledarskap. Våra egna erfarenheter från ex Account Manager, Key Account Manager, Sales Manager & Sales Director gör att vi har förståelse för vad er nya säljare bör ha för erfarenhet, kompetens och personliga drivkrafter för att lyckas i rollen hos er.

Vår intervjumetodik är helt baserad utifrån att säkerställa en affärsman/kvinnas personlighet, kompetens, drivkrafter, budgetuppfyllelse, planering och struktur för sin säljbearbetning.

Swesale Rekrytering & Bemanning är specialiserade inom sälj, marknad & service. Exempel på tjänster som vi tillsätter till våra kunder är:

  • Tele Sales
  • Customer Service
  • Account Manager
  • Partner Account Manager
  • Channel Manager
  • Key Account Manager

Vårt mål är att tillsätta framtidens medarbetare till er organisation. Medarbetare som ska utveckla och förvalta era mål och visioner.

Vår syn på rekrytering är helt och hållet inriktad på att skapa varaktiga relationer mellan organisationer och människor. Målet är att de säljkandidater vi rekommenderar för en tjänst ska säkerställa bolagets fortsatta utveckling en lång tid framöver. Vår strategi är att finna den bästa kompetensen som finns tillgänglig på marknaden. Detta kräver djupa kunskaper om näringsliv och ett brinnande intresse för individens kompetens.

Våra konsulter har aktivt arbetat med försäljning och kan med hjälp av sin erfarenhet hitta framtidens medarbetare till er försäljningsorganisation.

Dela denna sida


Kontakta oss idag


Eller läs mer...


Vi är en trygg samarbetspartner

           nsrp           bfa4

STÄNG

Ge oss ditt namn och nummer så ringer vi dig

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

Jag är jobbsökande
Jag har frågor kring rekrytering och bemanning

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

Spontanansökan

Sök jobb på ditt sätt

Vi tycker att det ska vara enkelt att söka jobb och vi är alltid på jakt efter nya kandidater. Det spelar ingen roll vem du är eller hur du vill söka. Ansök med ditt Facebook eller Linkedin-konto.

Vi kontaktar dig inom kort!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

* Obligatoriska uppgifter

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!