Rekrytering säljare

Rekrytering säljare

Är det dags för ditt företag att sätta igång en rekrytering av säljare? Rekrytering av säljare är en tidkrävande och omfattande process.

Utmaningen är att hitta rätt person som har förmågan ni önskar, som passar in i företaget och den grupp och miljö där arbetet skall utföras. En felrekrytering kan bli kostsam för ert företag, är det värt att ta den risken?

Swesale är experter på rekrytering av säljare. Vi har arbetat med rekrytering av säljare sedan 2005 och har lyckats etablera oss på en oerhört konkurrentutsatt marknad därför att våra kunder lyckats höja sina försäljningsvolymer med hjälp av oss. Detta har medfört att vi fått möjlighet att rekrytera säljpersonal till ett flertal av Sveriges starkaste varumärken.

Professionell rekrytering av säljare

Vi har specialiserat oss på rekrytering av säljare och tillsätter tjänster som till exempel Tele Sales, Customer Service, Account Manager, Partner Account Manager, Channel Manager, Key Account Manager med mera.

Vårt mål är att tillsätta framtidens medarbetare till er organisation. Medarbetare som ska utveckla och förvalta era mål och visioner. Anledningen till att vi lyckats så bra med rekrytering av säljare är våra erfarenheter från försäljning och ledarskap. Våra konsulter har flerårig erfarenhet från rekrytering, bemanning, ledarskap, utbildning & organisationsutveckling. Vi har utarbetat mycket effektiva rekryteringsprocesser som säkerställer rätt person på rätt plats.

Vi har ett nätverk på 20 000 potentiella kandidater till er säljavdelning. Låt oss hjälpa dig med er rekrytering av säljare. Hör av dig till oss så berättar vi mer!

 

Vi är en trygg samarbetspartner

           nsrp           bfa4

STÄNG

Ge oss ditt namn och nummer så ringer vi dig

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

Jag är jobbsökande
Jag har frågor kring rekrytering och bemanning

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

Spontanansökan

Sök jobb på ditt sätt

Vi tycker att det ska vara enkelt att söka jobb och vi är alltid på jakt efter nya kandidater. Det spelar ingen roll vem du är eller hur du vill söka. Fyll i formuläret nedan eller ansök med ditt Facebook eller Linkedin-konto.

Vi kontaktar dig inom kort!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

* Obligatoriska uppgifter

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!