Rekrytering inom försäljning, marknad och service

Rekrytering inom försäljning, marknad och service

Vi på Swesale finns till för att hjälpa dig att göra de rätta rekryteringarna till ditt företag.

Våra konsulter är specialiserade på sälj och marknad och har själva tidigare arbetat inom området, vilket medför ovärderlig erfarenhet och kunskap. Vi erbjuder dig en förstklassig rekryteringsprocess, breda nätverk samt effektiva kanaler. Vi arbetar snabbt och förser dig med endast de bästa kandidaterna som marknaden har att erbjuda.

Vår nisch inom rekrytering

Swesales nisch när det kommer till rekrytering är försäljning, marknad och service. Detta är ett område vi är riktiga experter på. Det är en marknad under ständig utveckling och det gäller därför alltid att hålla sig uppdaterad. Är du osäker på vad du ska titta efter när du rekryterar en ny säljare till firman kan vi hjälpa dig. Vi har de rätta verktygen; vi är erfarna, håller oss uppdaterade och har ett brinnande intresse för sälj och marknad. Oavsett om du är på jakt efter en toppsäljare, en affärsdriven marknadschef eller den perfekta teamleadern så kan vi hjälpa dig. Ingen utmaning är för stor oss.

I behov av rekrytering?

Driver du ett företag och är på jakt efter nya drivna medarbetare? Finner du inte tiden att hitta de rätta personerna på egen hand eller vill du bara överlåta uppgiften åt någon med specialkompetens? Då är du varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig med hela rekryteringsprocessen!

 

 

Dela denna sida


Vi är en trygg samarbetspartner

           nsrp           bfa4

STÄNG

Ge oss ditt namn och nummer så ringer vi dig

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

Jag är jobbsökande
Jag har frågor kring rekrytering och bemanning

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

Spontanansökan

Sök jobb på ditt sätt

Vi tycker att det ska vara enkelt att söka jobb och vi är alltid på jakt efter nya kandidater. Det spelar ingen roll vem du är eller hur du vill söka. Ansök med ditt Facebook eller Linkedin-konto.

Vi kontaktar dig inom kort!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

* Obligatoriska uppgifter

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!