Rekrytering inom försäljning, marknad och service

Vi på Swesale finns till för att hjälpa dig att göra de rätta rekryteringarna till ditt företag.

Våra konsulter är specialiserade på sälj och marknad och har själva tidigare arbetat inom området, vilket medför ovärderlig erfarenhet och kunskap. Vi erbjuder dig en förstklassig rekryteringsprocess, breda nätverk samt effektiva kanaler. Vi arbetar snabbt och förser dig med endast de bästa kandidaterna som marknaden har att erbjuda. Våra kontor finns i Stockholm och Göteborg och vi har en rikstäckande verksamhet. Genom hjälp med rekrytering slipper ni lägga tid och kraft på att hitta rätt personal och får istället tid över till er verksamhet.

Vår nisch inom rekrytering

Swesales nisch när det kommer till rekrytering är försäljning, marknad och service. Detta är ett område vi är riktiga experter på. Det är en marknad under ständig utveckling och det gäller därför alltid att hålla sig uppdaterad. Är du osäker på vad du ska titta efter när du rekryterar en ny säljare till firman kan vi hjälpa dig. Vi har de rätta verktygen; vi är erfarna, håller oss uppdaterade och har ett brinnande intresse för sälj och marknad. Oavsett om du är på jakt efter en toppsäljare, en affärsdriven marknadschef eller den perfekta teamleadern så kan vi hjälpa dig. Ingen utmaning är för stor oss.

I behov av personalrekrytering?

Driver du ett företag och är på jakt efter nya drivna medarbetare? Finner du inte tiden att hitta de rätta personerna på egen hand eller vill du bara överlåta uppgiften åt någon med specialkompetens? Då är du varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig med hela rekryteringsprocessen!

Dela denna sida


Vi är en trygg samarbetspartner

nsrp
bfa4
STÄNG

08 - 644 64 20

Ge oss ditt namn och nummer så ringer vi dig

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

Jag är jobbsökande
Jag har frågor kring rekrytering och bemanning

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

guldgruva

Vi sitter på en guldgruva! Gör ni?

Swesale har under en lång tid arbetat med att få fler kandidater att upptäcka vad vi kan göra för deras karriär. Det har resulterat i att vi nu sitter på en enorm kandidatbank inom sälj, en guldgruva enligt oss!

Om du ska rekrytera eller hyra in Försäljningschefer, Key Account Managers, Account Managers, Inside Sales eller Customer Support så är vi bara ett samtal eller ett mail bort. Gör som över 500 företag i Sverige redan gjort. Testa oss, ni kommer inte att bli besvikna!

08-644 64 20
rekrytering@swesale.se

 

Begär offert
swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
Spontan-
ansökan!