Om oss

Logo element

Om oss på Swesale Rekrytering & Bemanning

Swesale Rekrytering & Bemanning erbjuder specialistkompetens inom sälj, marknad och service. Vi har sedan starten 2005 etablerat oss som en attraktiv samarbetspartner inom vår nisch.

Swesale är ett nischat specialistvarumärke inom sälj, marknad och service. Företaget grundades 2005 av Robert Klatzkow och Dan Wikström, båda med flerårig bakgrund från Rekryterings- och Bemanningsbranschen. Vi arbetar rikstäckande och genomför över 350 rekrytering – och bemanningsuppdrag årligen. Alla våra rekryteringskonsulter har själva gedigen erfarenhet av att arbeta inom sälj och marknad.

Tillsammans med vår kvalificerade rekryteringsprocess, våra nätverk och kraftfulla kanaler arbetar vi snabbt och effektivt för att säkerställa ett urval av marknadens bästa kandidater.

Swesale ingår sedan 2019 i Dreamwork koncernen, läs mer på dreamwork.se

Kontakta oss redan idag!

Varför inte ligga lite före? Vi tror att man själv kan vara med och påverka vart man ska vara i framtiden. Även fast man idag sitter nöjd där man är idag så tror vi inte att det är fel att låta oss hålla utkik efter nästa steg i karriären. Varför inte ta ett förutsättningslöst samtal med en av våra rekryterare.

Letar du jobb?

Spontanansökan
Lediga jobb

Vill du ha hjälp med rekrytering eller bemanning?

08-644 64 20
Begär offert