Rekrytering inom marknadsföring

Vi hittar säljande och affärsdrivna människor till alla positioner på marknads- och försäljningsavdelningen. För att lyckas med rekrytering inom marknadsföring och sälj så behövs en bred kompetens inom branschen. Vi garanterar en snabb rekrytering med rätt kompetenser till ditt företag.

Swesale är ett nischat specialistvarumärke som bättre än någon annan förstår hur sälj- och marknadsavdelningen fungerar och hur dessa avdelningar måste samverka för ett optimalt resultat. Utifrån detta hittar Swesale människor som passar in på varje unikt företag. Ingen förstår gränssnittet och den synergi som krävs av dessa avdelningar lika bra som Swesale. Av detta skäl jobbar vi bara inom sälj, marknad och service. All marknadsföring ska ju på ett eller annat sätt till sist driva försäljning.

Vi rekryterar baserat på hur marknadsavdelningen fungerar

Swesale Rekrytering & Bemanning är specialiserade inom sälj, marknad och service. Exempel på tjänster som vi tillsätter till våra kunder är:

  •  Marknadsassistent
  •  Produktchef
  •  Projektledare
  •  Marknadskoordinator
  •  Marknadschef

  •  Marknadsdirektör

Säker rekryteringsprocess

Oavsett om du behöver personal inom marknadsföring eller försäljning, så hittar vi det till ditt företag. Att jobba inom marknadsföring idag kräver en fingertoppkänsla för vad som är på gång inom fältet och vi ser alltid till att du får affärsdrivna marknadsförare som får ditt företag att växa. Vi skapar långvariga relationer mellan människor och organisationer för att hitta de bästa säljarna på marknaden.

Vi rekryterar alla typer av säljare

Rekrytera rätt säljare till ditt bolag på ett snabbt och effektivt sätt med oss på Swesale. Att vara säljare kräver den rätta personligheten i kombination med kvalificerad kompetens och erfarenhet. Vi på Swesale garanterar att ditt företag får den säljare ni söker för en trygg och säker tillväxt för ditt bolag. Oavsett vilken typ av säljare du är i behov av, så löser vi det åt dig. 

Dela denna sida


Eller läs mer...


Vi är en trygg samarbetspartner

nsrp
bfa4
STÄNG

08 - 644 64 20

Ge oss ditt namn och nummer så ringer vi dig

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

Jag är jobbsökande
Jag har frågor kring rekrytering och bemanning

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

guldgruva

Vi sitter på en guldgruva! Gör ni?

Swesale har under en lång tid arbetat med att få fler kandidater att upptäcka vad vi kan göra för deras karriär. Det har resulterat i att vi nu sitter på en enorm kandidatbank inom sälj, en guldgruva enligt oss!

Om du ska rekrytera eller hyra in Försäljningschefer, Key Account Managers, Account Managers, Inside Sales eller Customer Support så är vi bara ett samtal eller ett mail bort. Gör som över 500 företag i Sverige redan gjort. Testa oss, ni kommer inte att bli besvikna!

08-644 64 20
rekrytering@swesale.se

 

Begär offert
swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
Spontan-
ansökan!