Lediga säljjobb Stockholm

Letar du efter lediga säljjobb i Stockholm? Här hittar du ett stort utbud på lediga säljjobb i Stockholm. Vi heter Swesale Rekrytering & Bemanning och erbjuder specialistkompetens inom sälj, marknad och service.

Vi rekryterar marknadens mest framgångsrika människor. Är du en av dem?

Hitta lediga säljjobb i Stockholm

Vi har rekryterat och bemannat inom försäljning och marknad sedan 2005 och är en etblerad aktör på en oerhört konkurrensutsatt marknad. Detta medför att vi fått möjlighet att bemanna sälj och marknadspersonal till ett flertal av Sveriges starkaste varumärken. Anledningen till att vi lyckats så bra är våra egna erfarenheter från försäljning marknad och ledarskap.

Våra kunder är etablerade kända varumärken samt varumärken som är på stark frammarsch. Det gör att vi kan erbjuda dig attraktiva och efterfrågade lediga säljjobb i Stockholm.

Oavsett vilken nivå du befinner dig på har vi lediga säljjobb för dig

Hos Swesale hittar du lediga säljjobb i Stockholm som till exempel Tele Sales, Customer Service, Account Manager, Partner Account Manager, Channel Manager och Key Account Manager.

Vi arbetar rikstäckande med utgångspunkt från Stockholm och har även kontor i bland annat Öresundsregionen. Prata med oss när du söker säljjobb  – vi hjälper dig att hitta ditt drömjobb!

Registrera ditt CV hos oss när du letar efter lediga säljjobb i Stockholm

Då vi är specialiserade på att hitta talanger inom sälj och marknad, är vi alltid på jakt efter nya ansikten. På vår hemsida finns våra utannonserade tjänster som du är välkommen att söka. Du har även möjlighet att registrera ditt CV hos oss så hittar vi dig och parar ihop dig med nästa lediga jobb som vi tror du är perfekt för. På så sätt missar du inte några intressanta jobbmöjligheter som matchar din profil.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig är du varmt välkommen att ta kontakt med oss. Vi ser fram emot att bli din nya partner på vägen till framgång!

Auktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Rekryteringsföretag