Vad gör en Kundtjänstmedarbetare?

Kundtjänst är en stödfunktion som ett företag eller organisation erbjuder sina kunder. Att jobba som kundtjänstmedarbetare handlar ofta om att ge information, ta emot reklamationer och ge teknisk support.

Är du sugen på att arbeta inom kundtjänst? Vi på Swesale har lång erfarenhet av bemanning inom kundtjänst. Som kundtjänstmedarbetare genom oss kommer du att kunna arbeta med både information och support, men även merförsäljning av tjänster eller produkter som företaget erbjuder, till de kunder som ringer in. Att arbeta inom kundtjänst med service i fokus är både stimulerande och lärorikt. 

Det viktigaste när vi bemannar inom kundtjänst, är att dem vi rekryterar har ett stort intresse av att göra sitt bästa för att hjälpa kunderna med deras frågor, oftast krävs även att du som söker har gymnasiekompetens.

Registrera ditt cv – hitta alla lediga jobb inom kundtjänst!

Att arbeta som kundtjänstmedarbetare ger dig en mycket bra start och erfarenhet i serviceyrket om du senare vill gå vidare i din karriär och jobba som exempelvis säljare, teamledare eller account manager.

Här hittar du alla våra lediga jobb – kanske har vi just din drömtjänst inom kundtjänst?

Välkommen att registrera ditt cv hos oss

Dela denna sida


Vad gör en Kundtjänstmedarbetare?
STÄNG

08 - 644 64 20

Ge oss ditt namn och nummer så ringer vi dig

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

Jag är jobbsökande
Jag har frågor kring rekrytering och bemanning

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

guldgruva

Vi sitter på en guldgruva! Gör ni?

Swesale har under en lång tid arbetat med att få fler kandidater att upptäcka vad vi kan göra för deras karriär. Det har resulterat i att vi nu sitter på en enorm kandidatbank inom sälj, en guldgruva enligt oss!

Om du ska rekrytera eller hyra in Försäljningschefer, Key Account Managers, Account Managers, Inside Sales eller Customer Support så är vi bara ett samtal eller ett mail bort. Gör som över 500 företag i Sverige redan gjort. Testa oss, ni kommer inte att bli besvikna!

08-644 64 20
rekrytering@swesale.se

 

Begär offert
swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
Spontan-
ansökan!