Vad gör en Kundtjänstmedarbetare?

"Kundtjänst är en stödfunktion som ett företag eller organisation erbjuder sina kunder. Som kundtjänstmedarbetare handlar det ofta om att ge information, ta emot reklamationer och ge teknisk support.

Du kan också arbeta med merförsäljning av tjänster eller produkter som företaget erbjuder, till de kunder som ringer in. Att arbeta inom kundtjänst med service i fokus är både stimulerande och lärorikt. 

Oftast krävs att du har gymnasiekompetens och framförallt ett intresse av att hjälpa kunder med sina frågor. Det ger dig en bra erfarenhet i serviceyrket om du vill gå vidare i din karriär och jobba som exempelvis säljare, teamledare eller account manager."

Dela denna sida


Vad gör en Kundtjänstmedarbetare?
STÄNG

08 - 644 64 20

Ge oss ditt namn och nummer så ringer vi dig

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

Jag är jobbsökande
Jag har frågor kring rekrytering och bemanning

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

guldgruva

Vi sitter på en guldgruva! Gör ni?

Swesale har under en lång tid arbetat med att få fler kandidater att upptäcka vad vi kan göra för deras karriär. Det har resulterat i att vi nu sitter på en enorm kandidatbank inom sälj, en guldgruva enligt oss!

Om du ska rekrytera eller hyra in Försäljningschefer, Key Account Managers, Account Managers, Inside Sales eller Customer Support så är vi bara ett samtal eller ett mail bort. Gör som över 500 företag i Sverige redan gjort. Testa oss, ni kommer inte att bli besvikna!

08-644 64 20
rekrytering@swesale.se

 

Begär offert
swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
Spontan-
ansökan!