Kundcase/Referenser

Kundcase/Referenser

Dela denna sida


Samarbetet fungerar utmärkt... Swesale erbjuder en helhetslösning som känns smidig och konkurrenskraftig!

- Pia Axelsson , HR Director , SSP
SSP

Tillsammans med Swesale Rekrytering & Bemanning har vi rekryterat in ett flertal nyckelpersoner till vår försäljningsorganisation med mycket goda resultat.

- Fred Göransson , Managing Director , LeasePlan
LeasePlan

Jag har använt Swesale vid ett flertal tillfällen och är väldigt nöjd med de kandidater de har tagit fram åt oss. De känner till oss och vår verklighet, de är väldigt noggranna och vårt val blev enkelt när jag märkte att de hittade bättre säljare än vad vi gjort tidigare

- Thomas Aaltonen , Deputy Sales Director, Sales Department , SBS Discovery Media
SBS Discovery Media

Swesale har varit en väl fungerande partner till ApoEx under en tid av snabb tillväxt. Bolaget har på ett pricksäkert sätt levererat säljare och säljchefer till flera orter i Sverige. Swesale har haft en bra hastighet i sina processer och kvaliteten har varit hög.

- Markus Mantere , ApoEx
ApoEx

Vi har arbetat med Swesale Rekrytering & Bemanning sedan 2011. Swesale tillgodoser oss med Account Managers till våra affärsområden i Stockholm, Malmö och Luleå. Anledningen till att Swesale har fortsatt förtroende är deras förmåga att hitta de bästa Account Managers som finns på marknaden.

- Olof Thedéen , Sales Director SME , TeliaSonera
TeliaSonera

Jag fick ett hjärtligt bemötande av Swesale. De skötte rekryteringsprocessen med starkt engagemang från början till slut.

- Ida Ståhlspets , Företagssäljare/utbildningsansvarig , SSF Stöldskyddsföreningen
SSF Stöldskyddsföreningen

Snusbolaget.se är ett snabbväxande E-handelsbolag som tagit hjälp av Swesales för rekryteringar och inhyrning av framför allt kundservicepersonal. Det är ett spännande och dynamiskt uppdrag eftersom Swesales kan tillgodose Snusbolaget löpande med intressanta kandidater som även kan passa bolaget ur ett bredare perspektiv. Martin har hjälpt oss med snabba rekryteringar och inhyrningar när det behövts, och vi på Snusbolaget upplever verkligen att Martin har en god koll på våra framtida behov.

- Linus Liljegren , Marknadschef/Grundare , Snusbolaget
Snusbolaget
STÄNG

08 - 644 64 20

Ge oss ditt namn och nummer så ringer vi dig

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

Jag är jobbsökande
Jag har frågor kring rekrytering och bemanning

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

guldgruva

Vi sitter på en guldgruva! Gör ni?

Swesale har under en lång tid arbetat med att få fler kandidater att upptäcka vad vi kan göra för deras karriär. Det har resulterat i att vi nu sitter på en enorm kandidatbank inom sälj, en guldgruva enligt oss!

Om du ska rekrytera eller hyra in Försäljningschefer, Key Account Managers, Account Managers, Inside Sales eller Customer Support så är vi bara ett samtal eller ett mail bort. Gör som över 500 företag i Sverige redan gjort. Testa oss, ni kommer inte att bli besvikna!

08-644 64 20
rekrytering@swesale.se

 

Begär offert
swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
Spontan-
ansökan!