Konsultation

Innan vi hjälper er att rekrytera till er säljorganisation hjälper vi gärna er först med att skapa goda förutsättningar för lyckade rekryteringar!

I över 10 års tid har Swesale haft dialoger med hundratals säljorganisationer i varierande branscher. Dessa erfarenheter har lärt oss att identifiera korrelationer mellan säljorganisationer som visat sig vara framgångsrika. Vi har noterat ett antal faktorer och kartlagt vad vi tror är avgörande skillnader mellan fungerande och ickefungerande säljorganisationer.

Vi har valt att sammanfatta dessa under följande fyra rubriker:

  • Målsättningar 
  • Beteenden
  • Motivation
  • Belöning

Oavsett om ni befinner er i en uppstart, etablering eller omorganisation. Låt oss på Swesale hjälpa er med delar eller i helhet att skapa de grundförutsättningar som krävs för att bygga den vinnande och välmående säljorganisation som ni vill ha. Utgångspunkt i detta arbete är alltid att hjälpa era säljare att nå säljledningens mål, vilket leder till att er säljledning når er verksamhets mål.

I vår konsultationsmodell delar vi upp en halvdag (4-6 timmar) i två pass.

PASS 1

Nuläge. Befintlig säljstruktur, kultur och organisation. Hur ser detta ut idag? Med utgångspunkt utifrån våra framtagna faktorer (Målsättningar, Beteenden, Motivation, Belöning) så gör vi en genomlysning och temperaturmätning av er nuvarande säljorganisation. Vi tittar på ert företags vision, affärsplan och strategi. Tillsammans pratar och diskuterar vi, genom en anpassad process med tillhörande frågeställningar, kring hur er säljorganisation mår och verkar idag.

PASS 2

Framtid. Hur vill vi att er säljstruktur, kultur och organisation ska se ut i framtiden?

Målsättningar, Beteenden, Motivation, Belöning

Vi pratar, diskuterar och konkretiserar en modell som är optimalt anpassad för ert företag.

 

Dela denna sida


STÄNG

08 - 644 64 20

Ge oss ditt namn och nummer så ringer vi dig

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

Jag är jobbsökande
Jag har frågor kring rekrytering och bemanning

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

guldgruva

Vi sitter på en guldgruva! Gör ni?

Swesale har under en lång tid arbetat med att få fler kandidater att upptäcka vad vi kan göra för deras karriär. Det har resulterat i att vi nu sitter på en enorm kandidatbank inom sälj, en guldgruva enligt oss!

Om du ska rekrytera eller hyra in Försäljningschefer, Key Account Managers, Account Managers, Inside Sales eller Customer Support så är vi bara ett samtal eller ett mail bort. Gör som över 500 företag i Sverige redan gjort. Testa oss, ni kommer inte att bli besvikna!

08-644 64 20
rekrytering@swesale.se

 

Begär offert
swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
Spontan-
ansökan!