Detta innehåll ska flyttas till korrekt box

Säljrekrytering Stockholm

När du behöver hjälp med säljrekrytering i Stockholm är det till oss på Swesale du ska vända dig. Vi vet vad som krävs för att just ditt företag ska hitta rätt person inom försäljning som höjer era försäljningsvolymer.

Vi på Swesale har lång erfarenhet av att rekrytera säljare i Stockholm. Vi rekryterar säljpersonal till ett flertal av Sveriges starkaste varumärken. Tack vare vår mångåriga erfarenhet och gedigen kunskap inom försäljning och ledarskap kan vi kalla oss experter på säljrekrytering.

Vi är experter på säljrekrytering i Stockholm

Vårt framgångsrecept inom av rekrytering av säljare i Stockholm är att arbeta med det vi kan och vet mest om. Våra  medarbetare har en bakgrund som Account Manager, Key Account Manager, Sales Manager & Sales Director. Det gör att vi har förståelse för vad er nya säljare bör ha för erfarenhet, kompetens och personliga drivkrafter för att lyckas i rollen hos er. Vi är specialister och vet vad som krävs för att hitta rätt person till rätt plats. Gör som  andra framgångsrika företag – anlita Swesale när du vill rekrytera stjärnsäljare. Hör av dig till oss så hjälper vi dig redan idag.
Auktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Rekryteringsföretag