Rekrytering

Rekrytering inom försäljning, marknad och service

Vi på Swesale finns till för att hjälpa dig att göra de rätta rekryteringarna till ditt företag.Våra konsulter är specialiserade på sälj och marknad och har själva tidigare arbetat inom området, vilket medför ovärderlig erfarenhet och kunskap.

Vi erbjuder dig en förstklassig rekryteringsprocess, breda nätverk samt effektiva kanaler. Vi arbetar snabbt och förser dig med endast de bästa kandidaterna som marknaden har att erbjuda. Våra kontor finns i Stockholm och Göteborg men vår verksamhet är rikstäckande. Genom hjälp med rekrytering slipper ni lägga tid och kraft på att hitta rätt personal och får istället tid över till er verksamhet.

Vår nisch inom rekrytering

Swesales nisch när det kommer till rekrytering är försäljning, marknad och service. Detta är ett område vi är riktiga experter på. Det är en marknad under ständig utveckling och det gäller därför alltid att hålla sig uppdaterad. Är du osäker på vad du ska titta efter när du rekryterar en ny säljare till firman kan vi hjälpa dig. Vi har de rätta verktygen; vi är erfarna, håller oss uppdaterade och har ett brinnande intresse för sälj och marknad. Oavsett om du är på jakt efter en toppsäljare, en affärsdriven marknadschef eller den perfekta teamledaren så kan vi hjälpa dig. Ingen utmaning är för stor oss.

Behöver du rekrytera inom en annan nisch? Swesale ingår i Dreamwork som är specialister på rekrytering inom Finance, Engineering och IT/Tech samt  rekrytering och bemanning inom lager/logistik och produktion.

Behov av personalrekrytering?

Driver du ett företag och är på jakt efter nya drivna medarbetare? Finner du inte tiden att hitta de rätta personerna på egen hand? Eller vill du bara överlåta uppgiften åt någon med specialkompetens? Då är du varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig med hela rekryteringsprocessen!

Auktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Rekryteringsföretag