Försäljning

Rekrytering och bemanning

Rekrytering eller bemanning inom försäljning

När ni ska hitta de mest framgångsrika affärsmännen/kvinnorna som finns på marknaden ska ni anlita Swesale Rekrytering & Bemanning. Vi har med framgång rekryterat och bemannat inom försäljning sedan 2005.

Vår syn på rekrytering och bemanning är helt och hållet inriktad på att skapa varaktiga relationer mellan organisationer och människor. Målet är att de sälj och marknadskandidater vi rekommenderar för en tjänst ska säkerställa bolagets fortsatta utveckling en lång tid framöver. Vår strategi är att finna den bästa kompetensen som finns tillgänglig på marknaden. Detta kräver djupa kunskaper om näringsliv och ett brinnande intresse för individens kompetens.

Våra konsulter har aktivt arbetat med försäljning och marknad och kan med hjälp av sin erfarenhet hitta framtidens medarbetare till er försäljningsorganisation.

Vi kan både rekrytering och försäljning

Anledningen till att vi lyckats så bra med säljrekryteringen är våra egna erfarenheter från försäljning och ledarskap. Våra egna erfarenheter från ex Account Manager, Key Account Manager, Sales Manager & Sales Director gör att vi har förståelse för vad er nya säljare bör ha för erfarenhet, kompetens och personliga drivkrafter för att lyckas i rollen hos er. Vi rekryterar säljare runt om i hela landet och har våra kontor i Göteborg och Stockholm.

Säker rekryteringsprocess

Vår intervjumetodik är helt baserad utifrån att säkerställa en affärsman/kvinnas personlighet, kompetens, drivkrafter, budgetuppfyllelse, planering och struktur för sin säljbearbetning.

Vi rekryterar alla typer av säljare

Swesale Rekrytering & Bemanning är specialiserade inom sälj, marknad & service. Exempel på tjänster som vi tillsätter till våra kunder är:

  • Tele Sales
  • Customer Service
  • Account Manager
  • Partner Account Manager
  • Channel Manager
  • Key Account Manager

Sveriges ledande bemanningsföretag för säljare

Vi har lyckats etablera oss på en oerhört konkurrentutsatt marknad därför att våra kunder lyckats höja sin service och sina försäljningsvolymer med hjälp av oss. Detta har medfört att vi fått möjlighet att bemanna sälj- och marknadspersonal till ett flertal av Sveriges starkaste varumärken. Anledningen till att vi lyckats så bra är våra egna erfarenheter från försäljning marknad och ledarskap.

Bemanning för långvariga relationer

Våra egna erfarenheter från ex Tele Sales, Customer Services, Account Manager, Key Account Manager, Sales Manager, Sales Director och Marketing Director gör att vi har förståelse för vad er nya sälj- eller marknadsmedarbetare bör ha för erfarenhet, kompetens och personliga drivkrafter för att lyckas i rollen hos er. Vi ser vikten av att skapa varaktiga relationer mellan människor och organisationer och har ett stort nätverk runt om i hela Sverige. Vi är ett bemanningsföretag för säljare som ser till att rätt kompetens kommer till ert företag. Oavsett om du är i behov av en säljchef eller andra säljroller, så hjälper vi dig.

Vår intervjumetodik är helt baserad utifrån att säkerställa en säljares eller marknadsprofils personlighet, kompetens, drivkrafter, budgetuppfyllelse, planering och struktur för sin sälj och marknadsroll. Våra kontor finns i Stockholm och Göteborg, men vår verksamhet finns runt om i hela landet.

Tillfälligt säljjobb ledigt? Vi har kandidaterna!

Vårt mål är att tillsätta framtidens medarbetare till er organisation. Medarbetare som ska utveckla och förvalta era mål och visioner. Läs mer om tillsatta rekryteringar hos våra kunder.

När ni har säljjobb lediga och är i behov av att hyra in säljare under kortare eller längre perioder genom Swesale är det vi som är arbetsgivare. Det betyder att vi ansvarar för samtliga sociala kostnader, sjukersättningar samt semesterersättning. Som kund betalar du endast för de faktiska timmarna ni hyr.

Auktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Rekryteringsföretag