Bemanning

Specialister på rekrytering inom försäljning, service och management

Bemanning av säljpersonal är ett flexibelt alternativ till traditionell rekrytering som allt fler av våra kunder använder sig av. Detta då bemanning erbjuder en ökad flexibilitet och trygghet för er som kund då ni endast betalar för arbetade timmar och när som helst kan avbryta uppdraget eller ersätta en konsult.

Hyr först – anställ sen

Vi kompromissar inte med kvaliteten på rekryteringsprocessen. Swesale genomför samma gedigna process som vid en traditionell rekrytering med utgångspunkt i er kravspecifikation. Ni kan när som helst välja att rekrytera över konsulten.

Utöver ovanstående är bemanning av säljpersonal ett bra alternativ för att testsälja en produkt eller en tjänst, att bemanna för ett event eller för tillfälliga arbetstoppar. Swesale har Sveriges största nätverk av säljare och servicepersonal. Detta gör att vi snabbt kan hitta kvalificerade kandidater oavsett om det gäller en senior KAM, kundservicemedarbetare eller en junior säljare.

Bemanning inom sälj och service

Grunden för en professionell och lyckad bemanning är kunskap om kundens verksamhet, kultur och vision. Swesale lägger därför stor vikt på det vid varje enskilt uppdrag. Allt för att få ett så bra underlag som möjligt för kravprofilen. Samtliga bemanningskonsulter och konsultchefer hos oss har en gedigen arbetslivserfarenhet. På så vis säkerställer vi förståelse för kundens krav och utmaningar.

När ni hyr in personal under kortare eller längre perioder genom Swesale är det vi som är arbetsgivare. Det betyder att vi ansvarar för samtliga sociala kostnader, sjukersättningar samt semesterersättning. Som kund betalar du endast för de faktiska timmarna personalen jobbar. Bemanna ditt företag med rätt medarbetare på ett snabbt och effektivt sätt.

Auktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Rekryteringsföretag