För arbetssökande

Vill du jobba inom kundtjänst?

Logo element

Är du ute efter ett första jobb?

Att arbeta i en kundtjänst ger dig inte bara ett kul jobb med fart. Ett jobb inom kundtjänst kan vara en språngbräda till andra intressanta tjänster inom service eller sälj.

Kontor

Jobba inom kundtjänst

Vad gör en kundtjänstmedarbetare?

Är du en person som tycker om att hjälpa människor med deras frågor och att alltid ge bra service? Då har vi på Swesale det perfekta jobbet för dig!

Som uthyrd kundtjänstmedarbetare tar du emot samtal från kunder, svarar på frågor och löser diverse utmaningar som kunden har.
Arbetet innefattar att ta emot inkommande samtal och man mäts ofta på kundnöjdhet. Avdelningen består främst av unga och trevliga kollegor med olika typer av erfarenheter.

Vill du veta mer?

Kontakta oss

För dig från 18 år och uppåt

Många har startat sin karriär i en kundtjänst. Ett jobb inom kundtjänst kommer att lära dig att bli ett proffs inom service. För att vara aktuell för att jobba inom en av våra kundtjänster så har du en gymnasieexamen och är flytande i det svenska språket. Ett tekniskt intresse är alltid meriterande, men inget krav. Inga övriga erfarenheter krävs. Som person bör du vara kommunikativ och gilla att samarbeta med såväl kollegor som kunder. Du arbetar lösningsorienterat och ansvarstagande, samt har en positiv attityd.

Världens bästa arbetsplatser

Swesale arbetar med internationellt erkända kundtjänster i Sverige. Det är oerhört viktigt för oss att du kommer till en arbetsplats som utvecklar dig och ger en grund som du kan stå på i hel din karriär. Vi vill att du ska hamna på världens bästa arbetsplats!

kundtjanstteam

Lediga jobb

Gott om lediga jobb

Swesale har kontinuerligt väldigt många lediga jobb inom kundtjänst. Just nu arbetar vi med att tillsatta kundtjänstmedarbetare till bland annat Klarna, Boxer, Synsam och SvD.

Se våra lediga jobb
Jobba med hörlurar

Tips & råd

Lär dig skriva det perfekta CV:t

Lär dig skriva det perfekta CV:et och personliga brevet eller behöver du hjälp med dina intervjuförberedelser. Här kan du läsa mer via våra guider.

Läs våra tips & råd