Vad gör en kundtjänstmedarbetare?

Swesale tipsar

Vad gör en kundtjänstmedarbetare?

Kundtjänst är en stödfunktion som ett företag eller organisation erbjuder sina kunder. Att jobba som kundtjänstmedarbetare handlar ofta om att ge information, ta emot reklamationer och ge teknisk support.

Är du sugen på att arbeta inom kundtjänst? Vi på Swesale har lång erfarenhet av bemanning inom kundtjänst. Som kundtjänstmedarbetare genom oss kommer du att kunna arbeta med både information och support, men även merförsäljning av tjänster eller produkter som företaget erbjuder, till de kunder som ringer in. Att arbeta inom kundtjänst med service i fokus är både stimulerande och lärorikt.

Det viktigaste när vi bemannar inom kundtjänst, är att dem vi rekryterar har ett stort intresse av att göra sitt bästa för att hjälpa kunderna med deras frågor, oftast krävs även att du som söker har gymnasiekompetens.

Registrera ditt cv – hitta alla lediga jobb inom kundtjänst!

Att arbeta som kundtjänstmedarbetare ger dig en mycket bra start och erfarenhet i serviceyrket om du senare vill gå vidare i din karriär och jobba som exempelvis säljare, teamledare eller account manager.

Auktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Rekryteringsföretag