Chefsrekrytering

Chefsrekrytering

Anlita Swesale Rekrytering & Bemanning när ni ska rekrytera chef inom sälj & marknad. På en oerhört konkurrensutsatt marknad har vi arbetat framgångsrikt med chefsrekrytering sedan 2005.

Rekrytera chef med Swesale

Anledningen till att vi lyckats så bra är våra egna erfarenheter från ledarskap inom olika branscher. Det gör att vi har en unik förståelse för vilka egenskaper som är viktiga när det kommer till att rekrytera en chef. 

Intervjumetodiken vi använder vid varje chefsrekrytering är helt baserad utifrån att säkerställa en ledares personlighet, kompetens, drivkrafter, ledarstil, planering och struktur för sitt ledarskap. Kandidaterna vid varje chefsrekrytering testas slutligen i verktyget Master Management.

Att rekrytera in rätt chef till företagsledningen och styrelsen är den strategiskt viktigaste frågan i en organisation. De som bygger mästarföretag förstår att den viktigaste tillväxtacceleratorn för alla framgångsföretag inte handlar om marknader, teknik, konkurrens eller produkter. Det är en sak som är viktigare än alla de andra: förmågan att hitta och få behålla tillräckligt många människor av rätt kaliber.

Swesale Rekrytering & Bemanning har lång erfarenhet gällande att rekrytera chefer inom sälj & marknad.

Exempel på tjänster som vi tillsätter till våra kunder är:

 • Teamleader
 • Customer Support Manager
 • Product Manager
 • Sales Manager
 • Nordic Sales Manager
 • Sales Director
 • Marketing Manager
 • Marketing Director

Våra konsulter har lång erfarenhet av managementfrågor och kan vid en chefsrekrytering hitta framtidens medarbetare till er organisation.

En lyckad chefsrekrytering börjar med kunskap och respekt för er verksamhet

Grunden för varje framgångsrik verksamhet stavas rätt person på rätt plats. Grunden för oss vid varje chefsrekrytering är kunskapen om er verksamhet, kultur och visioner. Vi lägger stor vikt vid detta för att få ett bra underlag till att utarbeta en kravprofil. Först då kan vi hjälp er mot era mål.

När det kommer till rekrytering, bemanning och chefsrekrytering har vi hjälp några av Sveriges största företag. Några av dessa inkluderar Telia, Dustin, Com Hem, Dagens Industri, HSB, Toshiba, G4S, Swedish Match m.fl. Inga frågor, kunder eller företag är för stora eller för små för oss – vi gillar utmaningar!

Vi har ett brinnande intresse för kvalificerad chefsrekrytering – så att du slipper!

Som företag är det lätt att tänka att det är en kostnadsbesparing att sköta sin chefsrekrytering själv. Vi har därför gjort en kostnadskalkyl där vi tagit fram en ungefärlig kostnad för ett företag att sköta rekryteringen på egen hand. Med allt vad som krävs, från kravspecifikation och annonsutformningar till telefonintervjuer, referenstagningar och avtalsskrivning är summar enkelt uppe i ca 100 timmar. Låt ett proffs sköta er chefsrekrytering istället.

Kontakta oss när du vill rekrytera en chef

Swesale är experter på att rekrytera säljande och affärsdrivna chefer inom försäljning och marknad. Detta kräver djupa kunskaper om näringslivet samt ett brinnande intresse för individens kompetens – allt det och mycket mer får du om du anlitar oss!

Vill du veta mer om oss på Swesale och hur vi hjälper dig att rekrytera en ny chef, får du gärna kontakta oss eller fylla i en kortare offertförfrågan med en detaljerad kravspecifikation så kontaktar vi dig för kompletterande uppgifter.

Välkommen till Swesale – ditt auktoriserade bemanningsföretag med fokus på chefsrekrytering!

Nyckelord:
Rekrytera chef | Chefsrekrytering

Dela denna sida


Eller läs mer...


STÄNG

Ge oss ditt namn och nummer så ringer vi dig

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

Jag är jobbsökande
Jag har frågor kring rekrytering och bemanning

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

popupen

Varför väljer våra kunder säljbemanning?

 • Samma gedigna tillsättningsprocess som vid traditionell rekrytering
 • Ökad flexibilitet
 • Swesale fakturerar löpande per arbetad timma.
  Vi står för sjuklön och samtliga arbetsgivaravgifter
 • De kan när som helst ta över konsulten

Låter det intressant? Kontakta oss så berättar vi mer.

Läs mer här

Spontanansökan

Sök jobb på ditt sätt

Vi tycker att det ska vara enkelt att söka jobb och vi är alltid på jakt efter nya kandidater. Det spelar ingen roll vem du är eller hur du vill söka. Ansök med ditt Facebook eller Linkedin-konto.

Vi kontaktar dig inom kort!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

* Obligatoriska uppgifter

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!