business By Swesale

Anledningen till att business By Swesale finns är för att vi vill komma närmare intressanta människor inom sälj. I gengäld skapar vi intressanta möten med andra medlemmar & samarbetspartners. Möten som ska främja lärande och karriär!

Vi fokuserar på aktiviteter inom sälj, inget annat!

  • Vi skrotar kravet på 3 års erfarenhet. Detta för att få in yngre medlemmar inom sälj. Vi ser ett större värde att få in bra och drivna medlemmar än att hålla fast vid en längre erfarenhet. 
  • Vi lägger till rundabordsträffar där vi kommer att bjuda in till utvecklande samtal inom olika ämnen. I oktober kommer vi ha våra första rundabordssamtal.

Vi har en dialog med ett antal samarbetspartners som kommer att ge oss lite mera muskler. Dessa kommer att vara högst delaktiga i våra event i framtiden. Om du och ditt företag är intresserad av att nå 2000 medlemmar inom sälj idag och 10 000 medlemmar i framtiden så tveka inte att höra av dig!

Aktivitetsschema 2018

Maj/Juni – "Säljbaren" på Panefresco Stockholm (Paulo Robertos Restaurang)
September – Stort Event, Externt (ej klart)
Oktober – Rundabordsaktivitet med ett givet ämne
November – Runbordsaktivitet med ett givet ämne

Ansök här

business By Swesale

Vi är en trygg samarbetspartner

nsrp
bfa4
STÄNG

08 - 644 64 20

Ge oss ditt namn och nummer så ringer vi dig

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

Jag är jobbsökande
Jag har frågor kring rekrytering och bemanning

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

guldgruva

Vi sitter på en guldgruva! Gör ni?

Swesale har under en lång tid arbetat med att få fler kandidater att upptäcka vad vi kan göra för deras karriär. Det har resulterat i att vi nu sitter på en enorm kandidatbank inom sälj, en guldgruva enligt oss!

Om du ska rekrytera eller hyra in Försäljningschefer, Key Account Managers, Account Managers, Inside Sales eller Customer Support så är vi bara ett samtal eller ett mail bort. Gör som över 500 företag i Sverige redan gjort. Testa oss, ni kommer inte att bli besvikna!

08-644 64 20
rekrytering@swesale.se

 

Begär offert
swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
Spontan-
ansökan!