Senior Säljare med tekniskt intresse

Har du meriter inom tekniskförsäljning eller har ett brinnande intresse för teknik med långsiktiga kundrelationer? Vill du ta möjligheten att komma till ett företag i absolut framkant av sin bransch? Då är EcoGuard rätt arbetsgivare för din nya utmaning inom försäljning.

BESKRIVNING AV ARBETSUPPGIFTER

Till EcoGuard söker vi nu en till Senior Säljare för att fortsätta utöka verksamheten i Stockholm med omnejd. Här får du möjligheten att ta nästa steg i din säljkarriär och komma till ett företag i en expansiv fas. EcoGuard arbetar för att ge sina kunder en högkvalitativ överblick över sitt fastighetsbestånd med mätning inom bland annat områdena energi, vatten och temperatur. Som teknisk säljare kommer du att leverera och integrera produkter och tjänster till kunders fastigheter och fastighetssystem. Du kommer kontinuerligt att vara en viktig affärspartner för dina kunder inom fastighetsbranschen. 

Du kommer att:

 • Överta och affärsutveckla ca 50 st befintliga kunder
 • Prospektera och aktivt söka nya kunder
 • Arbeta självständigt med säljprocesser mot företagskunder genom hela säljcykeln
 • Bearbeta och skapa långsiktiga kundrelationer
 • Kontinuerligt utveckla och förbättra säljprocessen 
 • Arbeta med framtagande av kalkyler och offerter
 • Genomföra 5-7 kundbesök/vecka (kvalitativa möten)
 • Samarbeta med dina säljkollegor i syfte att optimera vår lösning.

KRAV PÅ PERSON
För att lyckas i rollen som säljare hos EcoGuard ser vi gärna att du har följande: 

 • Erfarenhet av B2B försäljning
 • Tekniskt intresse
 • En stark vilja att göra affärer och skapa kundnöjdhet
 • Flytande kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
 • B-körkort

Vi söker dig som vill driva långsiktiga affärsrelationer. Du har en förmåga att förstå kunders behov och verksamhetsprocesser. Våra produkter innefattar en grundläggande teknisk nivå och för att trivas i rollen som säljare på Ecoguard behöver man ha ett teknik intresse samt kunna tillsammans med kund komma fram till rätt lösning. 

Tjänsten passar dig som trivs att arbeta målstyrt både självständigt och som en lagspelare. Vi ser gärna att du arbetat med att utveckla och upprätthålla relationer med befintliga kunder på ett professionellt sätt tidigare. Det är även meriterande om du har arbetat med försäljning inom bygg- eller fastighetsbranschen tidigare men inget krav. Det viktigaste är att du gillar att göra affärer, träffa kunder och överträffa våra kunders förväntan.

ÖVRIGT

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid

Lön: Fast månadslön

Kollektivavtal: Ja

Tjänstebil: Ja
Plats: Sollentuna (Stockholmskontoret)

FÖRETAGSPRESENTATION

EcoGuard hjälper fastighetsägare att mäta, visualisera, åtgärda sina fastigheter för att minska sin energianvändning. Vi är den ledande och största aktören i Sverige inom individuell mätning och har installationer i fastigheter över hela landet. Våra lösningar är öppna och enkla att implementera i både nya och befintliga fastigheter. Vår kraftfulla molntjänst CURVES gör det enkelt att presentera och analysera mätvärden åt fastighetsägare och driftpersonal.

Läs mer på: www.ecoguard.se

 

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Swesale www.swesale.se.

Titel

Senior Säljare med tekniskt intresse

Sista ansökningsdag

2019-08-20

Placering

Sollentuna

Kontaktperson

Dela

STÄNG

08 - 644 64 20

Ge oss ditt namn och nummer så ringer vi dig

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

Jag är jobbsökande
Jag har frågor kring rekrytering och bemanning

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
Spontan-
ansökan!