Affärsutvecklare

EIZO söker dig som är kreativ, strukturerad, relationsbyggande och resultatorienterad till rollen som Affärsutvecklare inom IT-produkter för hälsa och sjukvård. Dina framtida kunder med våra produkter fyller en mycket viktig funktion, med stor samhällsnytta.

 

Företaget:
EIZO är det japanska ordet för bild. Med den bästa användarupplevelsen som utgångspunkt har fokus i mer än 50 år varit att utveckla och tillverka ledande bildskärmslösningar, optimerade för alla behov. Nära Arlanda finns EIZO Nordic AB och vi ansvarar för försäljningen i Norden, Ryssland och Baltikum. 

Om tjänsten:
Som Affärsutvecklare inom IT-produkter för hälsa och sjukvård kommer du arbeta med behovsanalys, rådgivning och försäljning till kunder och partners inom hälso- och sjukvårdssektorn. Där har vi idag en viktig och ledande roll och är i en expansiv fas. Vår specialistkår behöver förstärkas med ännu en säljande medarbetare, med god förhandlingsförmåga samt genuint intresse för att skapa den bästa lösningen för våra kunder. Vill du vara med och förbättra ett av våra viktigaste affärsområden?

Du kommer bland annat att arbeta med:

  • Söka och bygga nya kundrelationer
  • Vårda och utveckla befintliga kunder
  • Offert, anbuds- och säljarbete
  • Projektledning av leveranser och installationer

På EIZO råder en familjär entreprenörsanda. Vi tillämpar frihet under ansvar och det är högt i tak. Vi värdesätter företaget, samhället och oss själva. Vi försöker göra bra val, vi utvecklar medarbetare och vi balanserar arbets- och privatliv samt avsätter tid för träning och hälsa. 

Vi söker dig som:  

  • Har erfarenhet av försäljning till hälso- och sjukvårdssektorn och/eller har erfarenhet av att arbeta med värdebaserad B2B-försäljning via distribution- och återförsäljarkanaler till offentlig sektor.  
  • Är resultat och målinriktad
  • Har goda kunskaper i engelska
  • Har körkort då bil ingår i tjänsten.

Som person är du strukturerad och kan planera, organisera och prioritera ditt arbete. Du kan driva virtuella team och du håller deadlines och når satta mål. Du är den som gärna tar initiativ och tänker kreativt. Det är självklart viktigt att du behåller motivationen även när allt inte går din väg.

Till sist ser vi gärna att du är en utåtriktad och social person som kan skapa den trevliga stämningen i det yrkesmässiga sammanhanget och som samtidigt skapar kontakter och underhåller relationer på ett professionellt sätt. 

Ansökan:
Intervjuerna sker löpande så tveka inte att söka redan idag så du kommer högst upp i listan och tjänsten tillträds omgående. Vid frågor tar du kontakt med Rekryteringskonsult Thomas Wilander.


 

Titel

Affärsutvecklare

Sista ansökningsdag

2019-08-16

Placering

Upplands Väsby

Kontaktperson

Thomas Wilander

Dela

STÄNG

08 - 644 64 20

Ge oss ditt namn och nummer så ringer vi dig

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

Jag är jobbsökande
Jag har frågor kring rekrytering och bemanning

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
Spontan-
ansökan!