Innesäljare till B2B-team i IT-bolag

Med vår tjänst vill vi hjälpa företag med närvaron på internet och se till att dem får en bra kommunikation med både befintliga och nya kunder. Vi ger kunden en personlig kontakt som tillsammans med dig fixar allt dem behöver för att synas på nätet – skapa och underhålla en proffsig hemsida, Facebooksida och annonsering på Aftonbladet.se är några viktiga saker som ingår. Vi sitter i nya fräscha lokaler i Nacka Strand precis vid kommunikationslinjerna. 

Vem är du vi söker?

Vi söker dig som vill vara med en spännande resa hos oss på WebbEss. Just nu söker vi en B2B-säljare där rollen på sikt kommer att vara väldigt utvecklingsbar inom bolaget. Passar du in på nedan beskrivning, tveka inte på att höra av dig. 

Attityd  

Vi ser dig som en självständig teamplayer som är duktig i relationer. Du har ett starkt driv av att göra affärer och nöjer dig inte med en andraplats. Du har en prestiglös attityd och vill ständigt utvecklas i din roll. Du är utåtriktad som person och har en omhäntertagande personlighet. Du är noggrann i pedagogik och har inte svårt att för att kommunicera mot försäljningschefer, marknadschefer eller en VD. 

Uthållig  

Hos oss är det viktigt att kunden känner trygghet i vår leverans, varav det är viktigt att du har ett ständigt kundfokus i alla led i försäljningen. I den här rollen behöver man också vara kreativ och kunna "tänka utanför boxen" med kund - vilket är en försäljningsstil som vi högt premierar. 

Erfarenhet  

Det är skallkrav att du har tidigare erfarenhet av telefonförsäljning. Du räds inte att ha hög frekvens varje dag för att nå dina mål. Har du tidigare erfarenhet från fältförsäljning är det ett plus. Har du även känsla för design och form är även det ett plus. Du måste också behärska det svenska språket i flytande tal och skrift. 


Vad vinner du på att engagera dig hos WebbEss?  

* Hjälp och coaching från några av näringslivets mest framgångsrika experter inom försäljning, marknadsföring, affärsutveckling och ledarskap. 

* En engagerande och rolig säljutmaning med stor variation. Du ansvarar för hela säljprocessen över telefonen som ditt främsta redskap. Förutom försäljning har du även ansvar att analysera och hjälpa kunden med sin affärsutveckling.

* Oavsett tidigare erfarenhet och nivå kommer du utvecklas genom frihet under ansvar. Vi ger dig ett ramverk och rätt förutsättningar för att du ska lyckas med att utveckla både WebbEss affär och din personliga säljkarriär. 

* Stora möjligheter till hög mållön med ett provisionssystem utan begränsningar.

 

Titel

Innesäljare

Sista ansökningsdag

2019-08-15

Placering

Nacka Strand

Kontaktperson

Dela

STÄNG

08 - 644 64 20

Ge oss ditt namn och nummer så ringer vi dig

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

Jag är jobbsökande
Jag har frågor kring rekrytering och bemanning

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
Spontan-
ansökan!