Datorkunnig kundtjänstmedarbetare sökes!

Om tjänsten 

Är du familjemedlemmen eller kompisen som alla kontaktar när datorn inte fungerar, eller den som får felsöka dina vänners mobiler när de inte fungerar som tänkt? Tycker du om att prata med människor i en fartfylld och driven miljö med många möjligheter att avancera på din arbetsplats? Då är det dig vi söker! 

Du som har en naturlig talang för service och är beredd att gå ett extra steg för att göra kunderna nöjda är rätt person för tjänsten hos vår kund! 

 Kunden arbetar med att hantera kundärenden via telefon och mail och det gäller exempelvis surfplattor, datorer och smartphones. Vår kund finns i fräscha lokaler i Solna, där du även får tillgång till företagets gym.
Tjänsten är på 80-100% beroende på behov och inleds med en betald utbildning. Du arbetar efter ett rullande schema som varierar från månad till månad.  Som konsult är du anställd av Swesale men har goda möjligheter till anställning hos vår kund efter minst 6 månaders.  

Dina arbetsuppgifter 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att ta emot samtal från företagets kunder, svara på frågor samt lösa de problem de har med exempelvis smartphones, surfplattor eller datorer.  

Nöjda kunder och service i världsklass är det absolut viktigaste. Vår kund arbetar aktivt för att motivera sina medarbetare och anordnar löpande olika aktiviteter för de anställda både på och utanför arbetet. 

Din profil 

Vi letar efter dig som förstår sambandet mellan bra service och nöjda kunder och som är beredd att göra det lilla extra varje dag för att göra kunderna nöjda. För att vara aktuell för denna tjänst ska du ha gått en gymnasieutbildning eller motsvarande och ha goda kunskaper i engelska.  

Som person är du serviceinriktad, kommunikativ och en skicklig problemlösare. Vidare utmärks din attityd och ditt arbete av empati, ödmjukhet och ett pedagogiskt drag. 

Det är viktigt att du är lyhörd, positiv och att du trivs med att jobba i en fartfylld miljö. Drivs du dessutom av att arbeta mot uppsatta mål och har lätt för att samarbeta så är sannolikheten att du kommer trivas mycket god.  

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av något serviceyrke, men vi anser att det är viktigare att du är en serviceinriktad person. 

Erbjudande 

Du erbjuds en heltidstjänst på ett stort internationellt bolag. Alla anställningar inleds dessutom med en betald introduktionsutbildning, vilket ger dig alla verktyg du behöver inför ditt kommande arbete. Swesale erbjuder även alltid anställning enligt kollektivavtal och friskvård för alla våra konsulter. 

Du kommer få insikt i verksamhetens system, tjänster och servicearbete. I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du bli en del av ett härligt team och ett framgångsrikt och stabilt företag med goda karriärmöjligheter. 

Ansökan  

Har du några frågor gällande tjänsten som kundsupport/kundtjänstmedarbetare eller vill ha mer information går det bra att kontakta Tobias Lindberg på tobias.lindberg@swesale.se. Detta är ett roligt uppdrag på en spännande och utvecklande arbetsplats! Sök tjänsten idag så kanske du blir nästa person vi anställer. 

Titel

Kundtjänstmedarbetare

Sista ansökningsdag

2019-08-12

Placering

STOCKHOLM

Kontaktperson

Tobias Lindberg

Dela

STÄNG

08 - 644 64 20

Ge oss ditt namn och nummer så ringer vi dig

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

Jag är jobbsökande
Jag har frågor kring rekrytering och bemanning

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
Spontan-
ansökan!