Account Manager/Licensspecialist till Dustin!

Om företaget:
Dustin är en av Nordens ledande återförsäljare av IT-produkter med tillhörande tjänster till företag, offentlig sektor och privatpersoner. Med kärnan i e-handel fungerar Dustin som en brygga mellan tillverkarnas stora utbud och kundernas behov där Dustins medarbetare stödjer kunderna att hitta den rätta lösningen för dem. Dustin är en one-stop-shop som erbjuder cirka 200 000 produkter med tillhörande tjänster, funktioner och lösningar. Verksamheten bedrivs i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Bolaget har drygt 900 medarbetare. Omsättningen under verksamhetsåret 2014/15 uppgick till ca 7,9 miljarder SEK. Drygt 90 procent av Dustins intäkter kommer från företagsmarknaden med fokus på små och medelstora företag. Dustin Group är börsnoterat på Nasdaq Stockholm sedan 2015 och har huvudkontor i Nacka, Stockholm.

Till affärsområdet Software önskar man nu rekrytera en licensspecialist.

Om rollen samt kvalifikationer:
Specialistsäljarens vardag på Dustin är omväxlande och handlar mycket om att skapa nya affärsmöjligheter hos Dustins befintliga kunder, genom att ha högt kundfokus, jobba effektivt och ha god förståelse för SW-affären. Intresset och ivern att lära sig mer om tekniken är viktig och skapar förtroende hos kund. För att lyckas i rollen som Specialistsäljare SW bör rätt person ha följande egenskaper/erfarenheter/kvalifikationer:

 • Ca 1–2 års generell kunskap om licenshantering
 • Besitter helst erfarenhet av att ha sålt SaaS tjänster
 • Har erfarenhet av att jobba med en mix av befintliga och nya kunder.
 • Har erfarenhet av att sälja mjukvara. Gärna mjukvara från Microsoft (tex Office 265, Azure etc.)
 • Är i början eller mitten av sin karriär.
 • Är vetgirig och intresserad av teknik och mjukvara – speciellt Microsofts
 • Ödmjuk som person
 • Har viljan av att vara och utveckla sig som specialistsäljare
 • Social och driven och har förmågan att jobba i team

Vi söker:
För att lyckas i rollen ser vi att du är en driven person som vill vara med på en utvecklingsresa i ett framgångsrikt och hett bolag inom IT-branschen. Vi vill att du har erfarenhet av försäljning av Licens/Mjukvara inom Microsoft mot företagskunder. Meriterande erfarenheter är försäljning av mjukvarutjänster i molnet. Vi söker dig som är orädd och välstrukturerad med ett tekniskt sinne. Du är medveten om att du jobbar ihärdigt och effektivt såväl som i med – och motgång. Du är en entusiastisk person som gillar att jobba mot mål och nå dem. För att nå dina mål i denna roll krävs att du har lätt för att skapa relationer till kunder och kollegor, du är en god lyssnare och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska.

Erbjudande:

 • Ett stabilt och välrenommerat företag i branschen
 • Arbete med mycket frihet under ansvar
 • Stora möjligheter till utveckling
 • Trevlig atmosfär med trevliga sociala aktiviteter
 • Marknadsmässig lön
 • Tjänstebil
 • Pension och försäkring

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Swesale Rekrytering & Bemanning. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan via ansökningslänken. För övriga frågor vänligen kontakta Thérèse Grivérus på Swesale Rekrytering & Bemanning AB, therese.griverus@swesale.se

Titel

Account Manager/Licensspecialist till Dustin

Sista ansökningsdag

2019-08-31

Placering

NACKA STRAND

Kontaktperson

Dela

STÄNG

08 - 644 64 20

Ge oss ditt namn och nummer så ringer vi dig

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

Jag är jobbsökande
Jag har frågor kring rekrytering och bemanning

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
Spontan-
ansökan!