Jobb inom kundtjänst efter studenten?

Om Tjänsten 

Tar du studenten i vår och är intresserad av att komma in på arbetsmarknaden? Då kan denna tjänst vara något för dig. Arbetet i kundtjänst innefattar mestadels hantering av kundärenden per telefon och mejl. Främsta fokus är service och nöjda kunder. Tjänsten har en anställningsgrad på 80-100% och innefattar arbete både vardagar och helger. Arbetstiderna ligger mellan 8-20 måndag till söndag, så du kommer jobba enligt ett rullande schema.

Vår kund är ett stort kundserviceföretag som hanterar några av Sveriges mest välkända företags kundtjänst. De ska nu utöka en av sina avdelningar med nya medarbetare och söker dig som är lättlärd, öppen och social. Som konsult är du anställd av Swesale med goda möjligheter till fast anställning hos vår kund. Vår kund befinner sig i trevliga lokaler i Solna.

Arbetsuppgifter

Som kundservicemedarbetare hos vår kund kommer du att ingå i ett glatt och härligt kundtjänstteam i en fartfylld miljö. I arbetet får du visa upp din känsla för service såväl som din allra mest sociala sida.  

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara: 

- Ta emot inkommande samtal 

- Hjälpa kunder och svara på frågor rörande exempelvis mobiltelefoner eller annan hårdvara. 

- Kunna söka i systemen och ta fram relevant information för att lösa problem 

- Ge förstklassig service och alltid göra din kund nöjd 

Din Profil 

För att vara aktuell för tjänsten har en gymnasieexamen och är flytande i det svenska och engelska språket. Ett tekniskt intresse är meriterande, men inget krav. Inga övriga erfarenheter krävs. Som person bör du vara kommunikativ och gilla att samarbeta med såväl kollegor som kunder. Du arbetar lösningsorienterat och ansvarstagande, samt har en positiv attityd.  

Har du erfarenhet från servicebranschen eller något tekniskt arbete sen tidigare är det meriterande.  

Erbjudande 

Som konsult hos vår kund får du chansen att arbeta på ett stort internationellt företag och bli en del av ett trevligt team. Swesale erbjuder alltid anställning enligt kollektivavtal och friskvård för alla våra konsulter. För att få optimala förutsättningar genomgår alla nya medarbetare en introduktionsutbildning på 3 veckor. Den är betald och innefattar bland annat produkt- och systemutbildning. Vill du arbeta med service och lära dig massor om kundbemötande har du chans att göra det hos vår kund. Vi ser fram emot att få höra från dig! 

Om oss

Swesale Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Vi är ett nischat specialistföretag inom sälj och marknad, vilket innebär att vårt fokus är kompetensförsörjning till säljande organisationer. Swesale grundades 2005, arbetar rikstäckande och genomför över 450 rekryteringsuppdrag årligen. Alla våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har själva gedigen erfarenhet av att ha arbetat inom sälj och marknad. Tillsammans med vår kvalificerade rekryteringsprocess, våra nätverk och kraftfulla kanaler arbetar vi snabbt och effektivt för att säkerställa ett urval av marknadens bästa kandidater.

Ansökan  

Har du några frågor gällande tjänsten som kundsupport/kundtjänstmedarbetare eller vill ha mer information går det bra att kontakta Sofie Mortensen på sofie.mortensen@swesale.se.  

Välkommen med din ansökan! 

SÖKORD: kundservice, kundtjänstmedarbetare, kundtjänst, kundservicemedarbetare, inbound, service, kundsupport, kundbokare, mötesbokare, butik, ordermottagare, innesäljare, säljare, callcenter, telemarketing, TM, telefonförsäljare, telefonsäljare.

Titel

Kundtjänstmedarbetare

Sista ansökningsdag

2019-06-26

Placering

STOCKHOLM

Kontaktperson

Dela

STÄNG

08 - 644 64 20

Ge oss ditt namn och nummer så ringer vi dig

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

Jag är jobbsökande
Jag har frågor kring rekrytering och bemanning

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
Spontan-
ansökan!