Klarna söker nya kundtjänstmedarbetare

Om Tjänsten 
Är du en social och hjälpsam person som tycker om att hjälpa människor med deras frågor? Då har vi på Swesale det perfekta jobbet för dig! 

Vi på Swesale söker nu engagerade personer som vill arbeta med kundtjänst för Klarnas räkning ute hos vår kund. Vår kund är ett av Nordens största kundtjänstbolag och erbjuder Klarna och andra företag att outsourca sin kundtjänst till dem.

Klarnas kundtjänst arbetar med att bland annat hantera kundfrågor gällande fakturor och beställningar via telefon och mail. Det är stort fokus på nöjda kunder och vi söker därför dig med en stark servicekänsla. Den aktuella tjänsten är på 80–100% och arbetstiderna är förlagda mellan 08–22 på vardagar och 10-17 på helger. Du kommer vara anställd hos Swesale och arbeta heltid ute hos vår kund.  

Dina Arbetsuppgifter 
Som kundtjänstmedarbetare för Klarna kommer du att arbeta i nyrenoverade och trevliga lokaler i Solna. Avdelningen består av unga och trevliga kollegor med olika typer av erfarenheter och det råder väldigt god stämning och sammanhållning på arbetsplatsen.

Dina primära arbetsuppgifter är att ta emot inkommande samtal från Klarnas kunder, svarar på kundernas frågor och lösa diverse problem angående fakturor och betalningar.  För att kunna utföra dina arbetsuppgifter på bästa sätt inleds anställningen med en betald utbildning. Där får du ta del av information kring företaget, arbetssystemen, vanliga problem för kunden och annat du kan tänkas behöva veta. Tjänsten innebär även goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.  

Din Profil 
Vi söker dig som:

  • Har ett stort intresse för kundbemötande.
  • Gillar att arbeta i högt tempo.
  • Som är engagerad, kommunikativ och tycker om att hjälpa andra.
  • Drivs av att arbeta mot uppsatta mål och har lätt för att samarbeta.
  • Kan flytande svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi anser att det är mycket viktigt att du är serviceinriktad och det är meriterande om du har tidigare erfarenheter inom serviceyrket.
 
Erbjudande 
Du erbjuds en heltidstjänst på ett stort internationellt bolag och Swesale har alltid anställning enligt kollektivavtal och friskvård för alla våra konsulter. Alla anställningar inleds dessutom med en betald introduktionsutbildning, vilket ger dig alla verktyg du behöver inför ditt kommande arbete. Du kommer få insikt i verksamhetens system, tjänster och servicearbete. I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du bli en del av ett härligt team och ett framgångsrikt och stabilt företag med goda karriärmöjligheter.  

Ansökan  
Har du några frågor gällande tjänsten som kundtjänstmedarbetare eller vill ha mer information går det bra att kontakta Malin Green på malin.green@swesale.se. Detta är ett roligt uppdrag på en spännande och utvecklande arbetsplats! Sök tjänsten idag så kanske du blir nästa person vi anställer. 

Välkommen med din ansökan! 

 

Titel

Kundtjänstmedarbetare

Sista ansökningsdag

2019-06-21

Placering

STOCKHOLM

Kontaktperson

Dela

STÄNG

08 - 644 64 20

Ge oss ditt namn och nummer så ringer vi dig

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

Jag är jobbsökande
Jag har frågor kring rekrytering och bemanning

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
Spontan-
ansökan!