Swesale söker en Rekryteringskonsult

Dina arbetsuppgifter: 
Som Rekryteringskonsult hos oss arbetar du med att matcha och tillsätta rekryteringsuppdrag till våra kunder. Du har ett övergripande ansvar för hela processen från att sälja in Swesale och dig själv, ta kravprofil samt uppföljning mot kunden och kandidaterna. Du gör hela tiden ditt yttersta för att hitta de vassaste kandidaterna på marknaden och förstår vikten av kreativitet och professionalism. Rollen är självständig och kräver hög flexibilitet. I arbetsuppgifterna ingår bl.a. merförsäljning på dina befintliga kunder, annonsutformning, search, telefonintervjuer samt fysiska intervjuer. Du kommer att ha kundansvar för de kunder du arbetar med och dina kontakter är med personer på beslutsfattande positioner. Du kommer att arbeta tätt med vår försäljningsorganisation i kundteam och rapporterar till Affärsområdeschef. Vi arbetar uteslutande med att tillsätta tjänster inom Sälj, Service och Marknad. 

Din profil:
- Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från rekryteringsbranschen. 
- Du känner en trygghet i kundmöten samt har en förmåga att agera konsultativt mot både kunder och kandidater. 
- Vi söker dig som har en säljande personlighet, ett starkt engagemang och drivs av att lösa affärer. 
- Du är entreprenör ut i fingerspetsarna och du drivs av snabba förändringar. 
- För att trivas hos oss är du en genuint positiv person som fokuserar på möjligheter och bidrar till en konstruktiv atmosfär. 
- Då tjänsten innebär att du arbetar med många uppdrag samtidigt så krävs det att du är stresstålig och trivs bäst med att arbeta självständigt i ett högt tempo. 
 

Övrigt: 
Du kommer att ingå i ett team om 12 personer med tydliga tillväxtmål där relationer till kunder, kandidater och konsulter utmärks av engagemang, omtanke och långsiktighet. Vi är ett värderingsstyrt företag med stora ambitioner och stark värderingsgrund. Vår företagskultur präglas av hög entreprenörsanda, förändringsvilja, korta beslutsvägar, trevliga och engagerade medarbetare och stora möjligheter till personlig utveckling. Swesale Rekrytering & Bemanning AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och medlem i Almega. 

Vårt Erbjudande: 
Du erbjuds en marknadsmässig grundlön med möjlighet till personlig bonus. Swesale har kollektivavtal och tillämpar ITP1 som pensionsform samt friskvårdbidrag. Vårt kontor är beläget på Kungsholmen med två minuters gångavstånd från tunnelbanan Stadshagen. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Om du har några specifika frågor kring tjänsten kan du ställa dessa till Louise Gardell. Mailadressen är Louise.gardell@swesale.se. Vi vill ha in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. 

Titel

Rekryteringskonsult

Sista ansökningsdag

2019-07-01

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Dela

STÄNG

08 - 644 64 20

Ge oss ditt namn och nummer så ringer vi dig

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

Jag är jobbsökande
Jag har frågor kring rekrytering och bemanning

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
Spontan-
ansökan!