EGN Sverige söker Säljare/Nätverksrådgivare!

Vill du arbeta på ett internationellt företag i en bransch som expanderar i ett högt tempo? Är ledarskapsfrågor något som intresserar dig? EGN är en värderingsstyrd organisation med en härlig kultur som tror på talang, och således kommer hjälpa dig att omsätta teoretiska kunskaper till praktiska erfarenheter! Vi skräddarsyr grupper med chefer från samma befattningsnivå som möts regelbundet för sparring och strategisk dialog. Arbetssättet är väl beprövat och har fokus på värdeskapande. EGN Sverige erbjuder också ett internationellt kunskapsutbyte mellan olika branscher, chefsnivåer och länder. Medlemmarna i våra nätverk matchas mot rätt grupp och inbjuds till 5-6 nätverksträffar per år.

Arbetsuppgifter:
Som Säljare/Nätverksrådgivare identifierar du tillsammans med kollegorna i ditt affärsområde relevanta profiler inom målgruppen chefer, direktörer och specialister i svenskt näringsliv. Genom en klok mix av kundmöten, e-mail och telefon bygger du en relation med potentiella nätverksmedlemmar och försöker rekrytera och matcha chefer och ledare med passande professionellt nätverk. Du arbetar i team, tillsammans med andra Säljare/Nätverksrådgivare, Sales Support organisationen samt mötesledare som närmaste kollegor. Rollen innefattar främst nykundsbearbetning. När en nätverksgrupp är redo för uppstart lämnas ansvaret över till mötesledare och Member Services. Löpande avstämning sker både individuellt med försäljningschefen/teamledare såväl som tillsammans i säljteamet.

Profil – vem är du?
Vi söker dig som troligtvis har arbetat framgångsrikt i en säljande/konsultativ roll där du trivs med ett stort antal kontakter, är avslutsorienterad och har god vana och erfarenhet av att möta personer på olika ledningsnivåer. Du har förståelse för chefers utmaningar och vardag, och ger ett trovärdigt intryck i mötet med våra medlemmar.  Du är van att arbeta med CRM-system och är mycket strukturerad och disciplinerad i ditt arbetssätt. God omvärldskoll och ett intresse för ledarskapsfrågor hjälper också till för att lyckas i rollen.
Hos EGN händer saker snabbt och för att passa in behöver du vara öppen, nyfiken, lösningsfokuserad och gärna vilja lära nytt och tycka om att jobba med högt tempo. Du behöver vara en empatisk och varm lagspelare som med självklarhet vill bidra med både glädje och energi till hela teamet, samtidigt som du tar egna initiativ och är van att arbeta självständigt. Du behöver triggas av försäljning med fokus på kortare säljcykler. 

Erbjudande:
•    Tjänsten är på heltid
•    Rapporterar till Försäljningschefen
•    Kontoret ligger i fina lokaler på Telefonplan
•    EGN har cirka 25 anställda
•    Tillträde så snart som möjligt
•    Urval sker löpande
 

Ansökan:
I den här rekryteringen samarbetar vi med Swesale Rekrytering & Bemanning. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan via ansökningslänken. För övriga frågor vänligen kontakta Thérèse Grivérus på Swesale Rekrytering & Bemanning AB, therese.griverus@swesale.se

Om Företaget:
Swesale är ett nischat specialistvarumärke inom sälj och marknad. Företaget grundades 2005 av Dan Wikström och Robert Klatzkow, båda med mångårig bakgrund från Rekryterings-och Bemanningsbranschen. Swesale arbetar rikstäckande och genomför över 350 uppdrag årligen. Alla våra rekryterings- och konsultchefer har själva gedigen erfarenhet av att arbeta inom sälj och marknadsorganisationer. Tillsammans med vår kvalificerade rekryteringsprocess, våra nätverk och kraftfulla kanaler gör det att vi snabbt och effektivt säkerställer ett urval av marknadens bästa kandidater. www.swesale.se 

Titel

EGN Sverige söker Säljare/Nätverksrådgivare>

Sista ansökningsdag

2019-07-29

Placering

Hägersten

Kontaktperson

Dela

STÄNG

08 - 644 64 20

Ge oss ditt namn och nummer så ringer vi dig

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

Jag är jobbsökande
Jag har frågor kring rekrytering och bemanning

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
Spontan-
ansökan!