Kundtjänstmedarbetare till ledande telekombolag

Om tjänsten 

Är du en driven person som brinner för att hjälpa människor med deras frågor och vill jobba på en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter? Toppen, då är det dig vi söker! 

Swesale söker nu duktiga kundtjänstmedarbetare till ett av Sveriges största telecombolag som har sitt kontor ute hos vår kund. Vår kund har hand om kundtjänst åt andra företag och har sitt kontor i helt nya lokaler i Solna. Du kommer mötas av unga och ambitiösa människor med god serviceförmåga och ett starkt driv. 

Tjänsten ligger på 80–100% och inleds med en betald utbildning. Som konsult är du anställd av Swesale men har goda möjligheter till anställning hos vår kund. 

Dina arbetsuppgifter 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att ta emot samtal från Telias kunder, svara på frågor samt lösa de problem de har. Tjänsten innehåller även viss merförsäljning där du presenterar aktuella erbjudande för kunden. 

Det är viktigt att göra kunderna nöjda och att ge dem den bästa möjliga servicen. Vår kund tycker därför att det är viktigt att motivera sina medarbetare och anordnar olika aktiviteter för de anställda både på och utanför arbetet. Tjänsten innebär goda utvecklingsmöjligheter inom företaget. 

Din profil 

Vi vill att du: 
  
- Är en social och glad person som trivs i kontakt med andra människor 
- Har en empatisk förmåga och drivs av att hjälpa andra 
- Tycker om att lösa problem 
- Talar flytande svenska samt goda kunskaper i engelska 

Vidare är det viktigt att du är lyhörd, utåtriktad och har en hög arbetsmoral. Du drivs av att arbeta mot uppsatta mål och har lätt för att samarbeta. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av något serviceyrke, men vi lägger störst vikt vid personlig lämplighet. 

Erbjudande 

Swesale erbjuder alltid anställning enligt kollektivavtal och friskvård för alla våra konsulter. Du erbjuds en heltidstjänst på ett stort internationellt bolag. Alla anställningar inleds dessutom med betald introduktionsutbildning, vilket ger dig alla verktyg du behöver inför ditt kommande arbete. Du kommer få insikt i verksamhetens system, tjänster och servicearbete. I rollen som kundtjänstmedarbetare på Telia kommer du bli en del av ett härligt team och ett framgångsrikt och stabilt företag med goda karriärmöjligheter. 

Ansökan  

Har du några frågor gällande tjänsten som kundsupport/kundtjänstmedarbetare eller vill ha mer information går det bra att kontakta Sofie påsofie.mortensen@swesale.se. Detta är ett roligt uppdrag på en spännande och utvecklande arbetsplats! Sök tjänsten idag så kanske du blir nästa person vi anställer. 

Välkommen med din ansökan! 

Titel

Kundtjänstmedarbetare

Sista ansökningsdag

2019-06-13

Placering

Solna

Kontaktperson

Dela

STÄNG

08 - 644 64 20

Ge oss ditt namn och nummer så ringer vi dig

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

Jag är jobbsökande
Jag har frågor kring rekrytering och bemanning

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
Spontan-
ansökan!