Nordiske medier söker en affärsdriven projektledare

Om Tjänsten

Nordiske Medier Stockholm AB söker en affärsdriven projektledare till sin konferens- och eventverksamhet. I ett led att stärka varje tidnings varumärke genomförs olika former av evenemang såsom konferenser, tävlingar, awards och mässor. Uppmärksammade exempel på detta är Dagligvarugalan, Habit Modegalan, Cleanmässan och Kollektivtrafikdagen. 

Vi erbjuder ett spännande och självständigt arbete i en kreativ miljö. Vi söker dig som är resultatinriktad, kan skapa goda relationer, arbeta i team och har lätt för att kommunicera. 

Företaget

Nordiske Medier är en av Skandinaviens största verksamheter inom specialmedia. I tät dialog med det nordiska näringslivet ger Nordiske Medier ut ca 50 B2B-titlar, både digitalt och i print. Nordiske Medier står också bakom ett 50-tal branschevent varje år. Nordiske Mediers medieportfölj spänner över motorbranschen, detaljhandeln, industri, transport och ett antal andra specifika industrier.

Dina Arbetsuppgifter

Du arbetar med projektplanering, strategiskt arbete, logistik, genomförande samt ekonomisk och kvalitativ uppföljning. Du har även ansvar för marknadsföring, deltagarhantering och samordning av företagspartners till eventet som är med som sponsorer och utställare.
Du samarbetar nära med andra avdelningar på Nordiske Medier, som säljavdelningen och redaktionen. 

Du kommer även att:

• Identifiera nya affärsmöjligheter tillsammans med chefredaktör och ansvarig mediesäljare för respektive tidning

• Fastställa aktivitets-, tids-, marknads- och budgetplan samt säkerställa att dessa följs

• Koordinera och leda möten för projektarbetet

• Initiera och hålla löpande kontakter med föreläsare och samarbetspartners

• Följa upp och utvärdera projekten


Din Profil

Du har tidigare erfarenhet av projektledaruppgifter. Din bakgrund finns i eventbranschen som projektledare, alternativt från konferens- och mässarrangörer. Du är skicklig på att vårda och utveckla kundrelationer och likaså att paketera olika förslag på arrangemang och innehåll. Du är strukturerad med hög social kompetens och en väl utvecklad samarbetsförmåga. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har goda kunskaper i Office-paketet med stort fokus på Excel. Det är också en fördel om du är van att arbeta i olika registrerings- och rapporteringssystem och inte främmande för administrativt arbete.

Det är en fördel om du även har:

• Erfarenhet av projektledning och teamarbete

• Förmåga att lyssna och att få människor att bli engagerade

• Affärsmässighet och kommersiellt tänkande

• Noggrannhet/administrativ förmåga

• Intresse för bransch- och näringslivsfrågor

• Mediakunskap/erfarenhet från media

Personlighet:

Som person har du stor förmåga att sätta dig in i en verksamhet, skapa förtroende och goda relationer. Det är viktigt att du driver saker självständigt och kan föra fram ditt budskap. Du har ett strukturerat arbetssätt, håller budget och kan prestera under tidspress samt är öppen för förändringar. Du har god samarbetsförmåga och är flexibel. Du har en stark drivkraft, är initiativrik, positiv och kan hantera flera olika arbetsmoment samtidigt. Du kan jobba självständigt och leda projekt samtidigt som du trivs med att jobba i team. 

Erbjudande

• Ett eventteam med erfarna och drivna medarbetare

• Ett utvecklande och stimulerande arbete i en kreativ miljö

• Inspirerande och varierande arbetsuppgifter

• Marknadsmässig lön

• Heltid

• Tillträde enligt överenskommelse

Vill du veta mer?

Du är välkommen att kontakta Viktor Hernborg på Swesale Rekrytering och Bemanning AB på telefon 070- 331 29 00 alt. viktor.hernborg@swesale.com

Titel

Projektledare Event

Sista ansökningsdag

2019-06-19

Placering

LIDINGÖ

Kontaktperson

Dela

STÄNG

08 - 644 64 20

Ge oss ditt namn och nummer så ringer vi dig

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

Jag är jobbsökande
Jag har frågor kring rekrytering och bemanning

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
Spontan-
ansökan!