Kundserviceagenter till en av Sveriges största banker

Om tjänsten 

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta heltid som kundserviceagenter till en Winback-avdelning. Du kommer vara anställd av Swesale och arbeta hos vår kund som har sitt helt nya kontor i Solna. Kunden är specialiserad på kundtjänst och är ett av nordens största bolag inom sitt område. De har över 900 anställda i Stockholm och tillhandahåller kundtjänst åt flera välkända varumärken på den svenska marknaden. Nu söker de nya talanger till deras nya kund som är en av Sveriges största banker.

Dina arbetsuppgifter 

I ditt arbete kommer du ringa utgående samtal till företag som tidigare har varit kund hos banken. Samtalet ger kunden chans att få rådgivning och bättre förmåner och avtal.  Arbetstiderna är på vardagar och tjänsten är mellan 80–100% beroende på hur behovet ser ut. 

Letar du efter en tjänst med mycket kundkontakt och fokus på service är denna roll något för dig!  

Din Profil 

Vi söker dig som:  

·       Är kommunikativ och trivs att arbeta med telefonen som verktyg 

·       Är lösningsorienterad, driven och social 

·       Har mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket 

·       Gillar tempo och att lära sig nya saker 

·       Är noggrann och ansvarsfull 

Vi värdesätter driv, ambitioner och en positiv attityd. Har du erfarenhet av serviceyrken är det meriterande, men inget krav.  

Erbjudande 

Swesale erbjuder alltid anställning enligt kollektivavtal och friskvård för alla våra konsulter. Du erbjuds arbete inom ett stort internationellt företag med goda utvecklingsmöjligheter och trevliga kollegor. Som nyanställd får du betald introduktionsutbildning gällande de aktuella produkterna/tjänsterna som företaget har och de system som arbetet utförs i. Utbildningen syftar i att ge dig en bra grund att stå på, så du behöver inte ha några förkunskaper inom området.  

Avslutningsvis är tjänsten en utmärkt möjlighet att lära sig mer om service och etablera sig på ett företag med ambitioner.  

Ansökan  

Har du några frågor gällande tjänsten som kundsupport/kundtjänstmedarbetare eller vill ha mer information går det bra att kontakta Malin Green på malin.green@swesale.se. Sök tjänsten idag så kanske du blir nästa person vi anställer. 

Välkommen med din ansökan! 

Titel

Kundtjänstmedarbetare

Sista ansökningsdag

2019-06-07

Placering

STOCKHOLM

Kontaktperson

Dela

STÄNG

08 - 644 64 20

Ge oss ditt namn och nummer så ringer vi dig

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

Jag är jobbsökande
Jag har frågor kring rekrytering och bemanning

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
Spontan-
ansökan!