Key Account Manager till Askalon!

Om Tjänsten:

Askalon ABarbetar sedan 1973 för att förbättra processindustrins applikationer. Vi är idag ett 90-tal medarbetare med kompetens inom ventiler, ventildiagnostik och ventilservice. Dessutom har vi egen konstruktion och tillverkning av rörsystem och processmoduler samt ett utbildningscenter med kurser riktade till processindustrin.

Askalon AB representerar bland annat Fisher och Sempell reglerventiler. Våra kunder är kärnkraftverk, värmekraftverk, raffinaderier, pappersbruk och kemiindustri i Sverige, Danmark och Finland. Vi har ett tätt samarbete med Emerson Automation Solutions.

Dina Arbetsuppgifter:

Nu söker Askalon AB en teknisk säljare som vill vara med på en otroligt spännande tillväxtresa på ett välrenommerat företag. Som KAM på Askalon arbetar du målinriktat och strukturerat och kommer själv att utveckla försäljningen och ansvarar för bearbetningen av nya och den befintliga kundplattformen inom processindustrin i Stockholmsområdet. Tillsammans med vår tekniska säljare inom avstängningsventiler kommer du att marknadsföra och sälja alla våra produkt- och tjänsteområden. Till din hjälp har du innesäljare inom ventiler samt specialister inom service, ventildiagnostik och engineering.
 

Din Profil:

Du har en teknisk utbildning och bakgrund vilket gör att du kan hjälpa våra kunder till den bästa tekniska lösningen för reglerventiler för olika applikationer inom deras flödesprocesser. Det är din kunskap och sociala kompetens som är grunden till långvariga sunda relationer med såväl kunder som kollegor. Du har erfarenhet av liknande tjänster och du är trygg i din roll som säljare, vilket du utstrålar i kundmötet. Har du erfarenhet från processindustrin ser vi det som mycket meriterande. 
-Erfarenheter av uppsökande industriell försäljning/branscherfarenhet -Stort engagemang -Nyfikenhet och vilja att lära sig och utvecklas i rollen -Känsla för service -Förmåga att skapa och vårda goda relationer med både kunder och medarbetare -Tävling- och målinriktad med ett högt driv -Affärmannamässig -Trivs med att vara ute på fältet

Erbjudande:

-Ett stabilt och välrenommerat företag i branschen -Arbete med mycket frihet under ansvar -Stora möjligheter till utveckling -Platt organisation, korta beslutsvägar, fattar snabba beslut -Trevlig atmosfär med trevliga sociala aktiviteter -Marknadsmässig lön -Tjänstebil -Pension och försäkring enligt kollektivavtal

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Swesale Rekrytering & Bemanning. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan via ansökningslänken. För övriga frågor vänligen kontakta Thérèse Grivérus på Swesale Rekrytering & Bemanning AB, therese.griverus@swesale.se

Titel

Key Account Manager till Askalon!

Sista ansökningsdag

2019-06-17

Placering

Hammarö

Kontaktperson

Dela

STÄNG

08 - 644 64 20

Ge oss ditt namn och nummer så ringer vi dig

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

Jag är jobbsökande
Jag har frågor kring rekrytering och bemanning

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
Spontan-
ansökan!