Synsams kundtjänstavdelning söker nordisktalande personal

Om tjänsten 

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som kundtjänstmedarbetare till Synsams kunder. Du kommer vara anställd av Swesale och arbeta hos vår kund som sitter vid St. Eriksplan. Kunden är specialiserad på kundtjänst och är ett av nordens största bolag inom sitt område. De har över 1500 anställda i norden och tillhandahåller kundtjänst åt flera välkända varumärken på den svenska marknaden. De söker nu drivna personer till Synsams kundtjänstavdelning för inkommande samtal. 

Dina arbetsuppgifter 

I ditt arbete kommer du ta emot inkommande samtal från Synsams kunder och hjälpa dem med deras frågor. Frågorna kan exempelvis gälla abonnemangsprodukter såsom linser eller glasögon eller fakturor. Arbetstiderna kan variera och kan vara förlagda både vardagar och lördagar. Det är stängt på söndagar.  

Om du letar efter en tjänst med mycket kundkontakt i en härlig arbetsmiljö är denna roll något för dig!  

Din Profil 

Vi söker dig som:  

  • Är kommunikativ och trivs att arbeta med telefonen som verktyg 

  • Är nyfiken och kan anpassa sig efter kunden 

  • Har mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket 

  • Är noggrann och ansvarsfull 

  • Har fullständiga gymnasiebetyg 

  • Behärskar något annat nordiskt språk 

Vi värdesätter driv, ambitioner och en positiv attityd. Har du erfarenhet av serviceyrken eller försäljning är det meriterande, men inget krav.  

Erbjudande 

Swesale erbjuder alltid anställning enligt kollektivavtal och friskvård för alla våra konsulter. Du erbjuds arbete inom ett stort internationellt företag med goda utvecklingsmöjligheter och trevliga kollegor. Som nyanställd får du betald introduktionsutbildning gällande de aktuella produkterna som Synsam har och de system som arbetet utförs i. Utbildningen syftar i att ge dig en bra grund att stå på, så du behöver inte ha några förkunskaper inom området.  

Avslutningsvis är tjänsten en utmärkt möjlighet att lära sig mer om service och etablera sig på ett företag med ambitioner.  

Ansökan  

Har du några frågor gällande tjänsten som kundsupport/kundtjänstmedarbetare eller vill ha mer information går det bra att kontakta Sofie Mortensen på sofie.mortensen@swesale.se. Sök tjänsten idag så kanske du blir nästa person vi anställer. 

Välkommen med din ansökan! 

 

SÖKORD: kundservice, kundtjänstmedarbetare, kundtjänst, kundservicemedarbetare, inbound, service, kundsupport, kundbokare, mötesbokare, butik, ordermottagare, innesäljare, säljare, callcenter, telemarketing, TM, telefonförsäljare, telefonsäljare.

Titel

Kundtjänstmedarbetare

Sista ansökningsdag

2019-05-29

Placering

STOCKHOLM

Kontaktperson

Dela

STÄNG

08 - 644 64 20

Ge oss ditt namn och nummer så ringer vi dig

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

Jag är jobbsökande
Jag har frågor kring rekrytering och bemanning

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
Spontan-
ansökan!