Vi söker nya kundtjänstmedarbetare

Om tjänsten 

Är du en person som tycker om att ge bra service i ett högt tempo och att alltid ha kunden i centrum? Trivs du dessutom i en miljö med goda utvecklingsmöjligheter med hungriga och ambitiösa kollegor och är intresserad av att arbeta på ett internationellt företag? 

Då kan du vara personen vi söker! 

Vi på Swesale söker nu engagerade personer som vill arbeta med kundsupport ute hos vår kund. Vår kund är ett av världens största callcenter och tillhandahåller kundservice till några av Sveriges mest välkända företag. Några av dessa är: Klarna, Scandic, Svenska Dagbladet, Boxer, Tradera och Synsam.

Arbetsuppgifter 
I din roll som kundservicemedarbetare ansvarar du för att ta emot samtal från företagets kunder, att hjälpa dem med frågor och se till att leverera högklassig service i olika situationer som kan uppstå. 

För att lyckas med detta krävs en stark vilja att alltid leverera bra lösningar; du vill kort sagt vara den person som kombinerar problemlösning med en nöjesupplevelse för inringande kunder! 

Som konsult är du anställd av Swesale Rekrytering och Bemanning men har goda möjligheter till anställning hos kund. Kunden befinner sig i helt nyrenoverade lokaler i Solna där arbetstiden kan vara förlagd även på kvällar och helger. Tjänsten är på 80–100% beroende på hur behovet ser ut. På arbetsplatsen råder en trevlig stämning i en social och härlig miljö.  

Din profil 
För att lyckas i rollen ser vi att du har goda kunskaper i det svenska och engelska språket. Utöver detta är det viktigt att du njuter av kontakten med människor och drivs av att hjälpa kunder och lösa alla typer av problem. Erfarenhet av kundservicearbete ses som meriterande, det är dock din personlighet som är det viktigaste för oss. 
 
Erbjudande 
Utöver chansen att få arbeta nära internationellt etablerade bolag och mycket goda utvecklingsmöjligheter erbjuds du även en introduktionsutbildning på din arbetsplats, detta för att säkerställa att du får bästa möjliga förutsättningar för att njuta av och lyckas i din roll! Swesale erbjuder även alltid anställning enligt kollektivavtal och friskvård för alla våra konsulter. 

Ansökan 
Har du några frågor gällande tjänsten som kundtjänstmedarbetare eller vill ha mer information går det bra att kontakta Sofie Mortensen på sofie.mortensen@swesale.se. Detta är ett roligt uppdrag på en spännande och utvecklande arbetsplats! Sök tjänsten idag så kanske du blir nästa person vi anställer. 

Välkommen med din ansökan! 

Titel

Kundtjänstmedarbetare

Sista ansökningsdag

2019-05-24

Placering

STOCKHOLM

Kontaktperson

Sofie Mortensen

Dela

STÄNG

08 - 644 64 20

Ge oss ditt namn och nummer så ringer vi dig

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

Jag är jobbsökande
Jag har frågor kring rekrytering och bemanning

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
Spontan-
ansökan!