Account Manager till UC Affärsfakta Örebro!


UC är Sveriges ledande affärs- och kreditinformationsföretag. Vi samlar in och förädlar information så att den kan användas för att företag och privatpersoner ska kunna ta intelligenta beslut enkelt. Intelligenta beslut leder till att våra kunder kan växa. Och ju mer de växer, desto större kan de drömma.
Sedan 1977 erbjuder vi miljontals kunder beslutsunderlag av förädlad affärs- och kreditinformation via digitala och innovativa tjänster. Våra kunder är både företag, offentlig sektor och privatpersoner. UC-koncernen består av UC AB, UC Affärsfakta AB och UC Affärsinformation AB.
Sedan Juli 2018 är UC-koncernen en del av Asiakastieto Group Plc. Asiakastieto Group Plc omsätter SEK 1,3 miljarder och har 500 medarbetare på sju orter i Sverige och i Finland.


Vi erbjuder:
UC Affärsfakta växer och vi behöver förstärka vårt team med flera säljare i Örebro. Som säljare hos oss kommer du att arbeta med egen prospektering och nyförsäljning, förvaltning av befintliga kunder samt arbeta med merförsäljning. 
Som säljare på UC Affärsfakta arbetar du med ett av Sveriges mest välkända varumärken. Vårt team präglas av ansvar, affärsmässighet, högt i takt och alltid nära till skratt. Du arbetar självständigt från prospektering till affär och är ansvarig för att all information som förmedlas till kund är korrekt. Rollen kräver hög aktivitet och ständigt pågående kontakter med befintliga och presumtiva kunder för att öka sannolikheten till fler affärer och måluppfyllnad för budget.

Vi söker:
Dig som har ett genuint intresse för prospektering, försäljning och service. Arbetets kärna ligger i kommunikationen med kund, varför det är viktigt att du behärskar det svenska språket både muntligt och skriftligt.
Hos UC Affärsfakta kommer du arbeta med välkända produkter som gör skillnad för våra kunder och hjälper dem att lyckas med sina verksamheter. Hos oss värdesätter vi våra medarbetares prestationer och erbjuder en marknadsmässig ersättning, garanti lön och provision utan tak på din försäljning. Vi erbjuder dig förutom extremt trevliga kollegor, friskvårdsbidrag och andra fina förmåner. 

Ansökan:
Intervjuerna sker löpande så tveka inte att söka redan nu så att du kommer högst upp i listan. Vi samarbetar med Swesale i denna rekrytering, vid frågor om tjänsten ta kontakt med Rekryteringskonsult Thérèse på therese.griverus@swesale.se.
 
Om Swesale:
Swesale är ett nischat specialistvarumärke inom sälj och marknad. Företaget grundades 2005 av Dan Wikström och Robert Klatzkow, båda med mångårig bakgrund från Rekrytering - och Bemannings-branschen. Swesale arbetar rikstäckande och genomför över 350 uppdrag årligen. Alla våra rekrytering- och konsultchefer har själva gedigen erfarenhet av att arbeta inom sälj och marknads-organisationer. Tillsammans med vår kvalificerade rekryteringsprocess, våra nätverk och kraftfulla kanaler gör det att vi snabbt och effektivt säkerställer ett urval av marknadens bästa kandidater.

Sökord: Innesäljare, Account Manager, AM, Inside Sales, Sälj, försäljning, telefonförsäljning.

Titel

Account Manager

Sista ansökningsdag

2019-06-04

Placering

Örebro

Kontaktperson

Dela

STÄNG

08 - 644 64 20

Ge oss ditt namn och nummer så ringer vi dig

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

Jag är jobbsökande
Jag har frågor kring rekrytering och bemanning

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
Spontan-
ansökan!