Jobba med chatt i Klarnas kundtjänst!

Letar du efter ett arbete där du får jobba med service och kommunikation? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker dig som vill arbeta i Klarnas kundtjänst och hjälpa deras kunder via chatt. Som kundtjänstmedarbetare är du verksamhetens ansikte utåt och spelar en viktig roll för företagets varumärke.

Dina arbetsuppgifter

Din främsta arbetsuppgift kommer vara att  hjälpa Klarnas kunder med deras problem eller frågeställningar. Frågorna kan gälla exempelvis beställningar, returer eller fakturor. Kommunikationen med kunderna sker via chatt. Tjänsten fokuserar enbart på support och inkluderar inget sälj. Fokus i tjänsten ligger på kundnöjdhet, problemlösning och trevligt bemötande. Du kommer arbeta 80-100% på ett rullande schema som är förlagt mellan 06-00 på vardagar och helger. 

Din Profil

Vi söker dig som: 

• Är van att uttrycka dig i skrift

• Är flytande i svenska språket

• Har goda kunskaper i engelska språket

• Tycker om att hjälpa andra

• Är en noggrann och ansvarstagande person

Det är meriterande om du arbetat med service tidigare, men inget krav.

Erbjudande

Du erbjuds arbete inom ett stort internationellt företag, med goda karriärmöjligheter och trevliga kollegor. Företagets kontor ligger centralt vid St Eriksplan och i Solna. Tjänsten börjar med en betald utbildning. Swesale erbjuder även alltid anställning enligt kollektivavtal och friskvård för alla våra konsulter.

Är du i början av ditt yrkesliv, samt vill utvecklas och samla erfarenheter inom servicesektorn? Då tror vi den här rollen skulle passa utmärkt! Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan

Har du några frågor gällande tjänsten som kundsupport/kundtjänstmedarbetare eller vill ha mer information går det bra att kontakta Sofie Mortensen på sofie.mortensen@swesale.se. Detta är ett roligt uppdrag på en spännande och utvecklande arbetsplats! Sök tjänsten idag så kanske du blir nästa person vi anställer.

Välkommen med din ansökan!

Om oss
Swesale Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Vi är ett nischat specialistföretag inom sälj och marknad, vilket innebär att vårt fokus är kompetensförsörjning till säljande organisationer. Swesale grundades 2005, arbetar rikstäckande och genomför över 450 rekryteringsuppdrag årligen. Alla våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har själva gedigen erfarenhet av att ha arbetat inom sälj och marknad. Tillsammans med vår kvalificerade rekryteringsprocess, våra nätverk och kraftfulla kanaler arbetar vi snabbt och effektivt för att säkerställa ett urval av marknadens bästa kandidater. 

Titel

Kundtjänstmedarbetare

Sista ansökningsdag

2019-04-12

Placering

STOCKHOLM

Kontaktperson

Sofie Mortensen

Dela

STÄNG

08 - 644 64 20

Ge oss ditt namn och nummer så ringer vi dig

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

Jag är jobbsökande
Jag har frågor kring rekrytering och bemanning

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
Spontan-
ansökan!