Swesale söker kundtjänstmedarbetare på deltid

Din roll

För kunds räkning söker vi nu flera kundservicemedarbetare på deltid med start omgående. Rollen är behovsbaserad men beräknas omfatta ca 12h/vecka. Arbetstider kan komma att variera men är i huvudsak förlagda efter traditionell kontorstid samt kvällstid - rollen passar med andra ord perfekt för dig som studerar och söker ett jobb vid sidan om dina studier.

 I din roll som kundservicemedarbetare kommer du främst att besvara inkommande kundfrågor om exempelvis avtal, priser och faktura via telefon, mail och sociala medier. Du arbetar även aktivt i varje samtal med att anpassa elavtal efter kundens behov samt hjälper till att komplettera det på bästa sätt. Fokus i rollen kommer vara att leverera på företagets mål vad gäller kundnöjdhet, försäljning och effektivitet. 

Dina kvalifikationer

  • Du är student eller har annan huvudsaklig sysselsättning och har möjlighet att arbeta heltid under sommaren.
  • Erfarenhet av försäljning och/eller service  
  • Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska (även arabiska är meriterande)
  • God datorvana och kunskap inom Office-paketet 

För att lyckas i rollen behöver du ha ett genuint intresse för att hjälpa andra, se värdet av att ha nöjda kunder och ha fokus på att skapa en bra kundupplevelse. Du är lösningsfokuserad, ansvarstagande och motiveras av att arbeta i högt tempo mot uppsatta mål. Du är också en kommunikativ lagspelare som sprider positiv energi. 

Vi erbjuder dig

Vår kund är en av de snabbast växande aktörerna på den svenska elmarknaden. Kunden arbetar ständigt med att tillgodose kundernas behov med visionen att bli Sveriges mest omtyckta elbolag. Hos kunden blir du en del av en positiv företagskultur, med en stark teamanda, där vi arbetar tillsammans för att nå gemensamma mål. Vår kunds kontor ligger centralt i Stockholm och Göteborg och i denna roll arbetar du på Stockholmskontoret.

För att lyckas i rollen ges du en introduktionsutbildning där du bland annat får lära dig om kundens marknad, produkter, system, processer och rutiner.   

Intresserad?

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryterare Elias Öman på elias.oman@swesale.se eller Martin karlsson på martin.karlsson@swesale.se

Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Titel

Kundtjänstmedarbetare

Sista ansökningsdag

2019-04-19

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Dela

STÄNG

08 - 644 64 20

Ge oss ditt namn och nummer så ringer vi dig

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

Jag är jobbsökande
Jag har frågor kring rekrytering och bemanning

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
Spontan-
ansökan!