KSMG söker en driven Key Account Manager till sitt säljteam i Stockholm!

Är du en person som trivs bäst när du får utveckla, bearbeta och skapa långsiktiga affärsrelationer? Då kan tjänsten som Key Account Manager på KSMG vara något för dig! KSMG är en Social Media Byrå och söker idag efter en KAM som ska bygga långsiktiga affärsrelationer med KSMG’s kunder och vara med och påverka KSMG’s utveckling på marknaden.

Om tjänsten
Som Key Account Manager kommer du ansvara för försäljningen av KSMG’s produktsortiment och därmed erbjuda kunder att på ett smart sätt bygga effektiva lösningar för deras rekrytering och Employer Branding inom digitala och sociala medier. KSMG’s lösningar verkar i syfte för att stärka deras kunders arbetsgivarvarumärke och att attrahera samt slutligen också rekrytera genom sociala medier.

Du kommer att ha ett eget budgetansvar och ansvara för att skapa nya kundrelationer och samtidigt växa befintliga. Utifrån kundens behov driver du dina affärer framåt. Du tillsammans med dina kunder kommer att jobba nära KSMG´s projektledare i Annonsteamet där kompetensen i annonsering på sociala medier är mycket stor.

Lämplig bakgrund

 • Vi ser att du har minst tre års erfarenhet från försäljning inom B2B och att bygga samt vårda kundrelationer.
 • Det är ett krav att du har jobbat med försäljning inom HR/Rekryteringsbranschen och/eller försäljning på en mediebyrå.
 • För att lyckas i rollen är det viktigt att du har erfarenhet och intresse av att hålla presentationer och diskussioner inför större grupper på C-level.
 • Vi ser gärna att du har ett brett kontaktnät inom HR och kommunikation.
 • Du bör ha ett intresse och en passion för sociala medier.
 • Mycket goda kunskaper inom Office-paketet.
 • Behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.
 • Vi ser gärna att du har en idrottsbakgrund och kanske till och med har tävlat på elitnivå.

Personliga egenskaper
Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker en engagerad och snabbtänkt person med intresse för att driva och utveckla affärer. Du trivs med eget ansvar och driver, strukturerar och planerar ditt arbete självständigt för att uppnå ditt budgetmål. Vidare är du förtroendeingivande, trygg i dig själv och har vana av att bygga relationer där du hanterar möten på olika nivåer på ett naturligt sätt. Du är en duktig förhandlare, gillar att hålla i presentationer och framförallt så älskar du att sälja. Du brinner för att uppnå resultat och uppsatta mål samt att du är en person som vågar utmana och ifrågasätta kunden och är mån om att ha nöjda kunder.

Vi erbjuder dig

 • Att vara en del av ett bolag som tog sin 3:e DI Gasell i rad 2018 och som har stora ambitioner för framtiden.
 • En arbetsplats som genomsyrar dessa värdeord: Våga, Inspirera, Förändra och Tillsammans. Dessa arbetar vi efter dagligen både i kundrelationer och hur vi är mot varandra som kollegor.
 • Härliga kollegor med fin sammanhållning och många skratt där vi utmanar och stöttar varandra.
 • Stor möjlighet för dig att påverka hur framtiden för dig och bolaget ska se ut.
 • Förmånliga lönesättningar och provisionsmodeller samt goda avtalsförmåner med bl.a. tjänstepension.


Ansökan 
Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Viktor Hernborg på Swesale Rekrytering och Bemanning AB på mobil: 070- 331 29 00 alt. email: viktor.hernborg@swesale.se

Om oss
KSMG startade 2010 med idén om att erbjuda företag möjlighet att synas i sociala medier för att attrahera anställda. Idag, åtta år och tre gasellutmärkelser senare samarbetar KSMG med Facebook, Instagram och är strategiska partners till Linkedin. KSMG’s teknik utvecklas ständigt och nya tjänster tillkommer för att vi ska kunna möta marknaden och våra kunders önskemål. Idag sitter vi i Sturegallerian, Stockholm.

 •  

Titel

Key Account Manager

Sista ansökningsdag

2019-04-19

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Dela

STÄNG

08 - 644 64 20

Ge oss ditt namn och nummer så ringer vi dig

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

Jag är jobbsökande
Jag har frågor kring rekrytering och bemanning

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
Spontan-
ansökan!