Fältsäljare/Eventsäljare till Cmore i Stockholm

Om Tjänsten

Ta chansen att bli en del av C More! Som Säljare på C More erbjuds du en gedigen utbildning som ger dig alla förutsättningar för att lyckas inom försäljning, goda möjligheter att påverka din inkomst via hög provision samt trygga villkor via kollektivavtal och garantilön.

Dina Arbetsuppgifter

Tillsammans med dina kollegor är du C Mores direktsäljande ambassadör via hembesök, event samt på och i anslutning till arenor runt om i landet i samband med de hetaste matcherna i Allsvenskan, Superettan, SHL och Hockeyallsvenskan. I rollen som fältsäljare arbetar du med att sälja C Mores attraktiva tjänsteutbud till privatpersoner, detta görs via hembesök, matcher där C More äger rättigheterna, mässor samt festivaler och marknader.

Din Profil

För att vara framgångsrik och trivas i en säljroll vet vi att det krävs en viss typ av personlighet. Du är utåtriktad och har lätt för att ta kontakt med andra. Du är den uthålliga vinnarskallen som ser möjligheter överallt. Viktigt är din passion och din förmåga att driva dig själv till allt bättre resultat. Du tror stenhårt på vad du har att erbjuda den befintliga eller potentiella kund du möter. Samtidigt är du lyhörd och kreativ och kan anpassa din kommunikation till situation och person. Alla våra befintliga och framtida kunder är olika, men alla är lika viktiga.

Erbjudande

• C More Sales Academy, en påkostad säljutbildning i fem steg
• Generös provision utan tak samt bonussystem.
• Garantilön samt trygga anställningsvillkor via kollektivavtal med Unionen
• En riktigt stark produkt som är ledande i norden på Sport, Film och Serier
• Heltidstjänst med tillsvidareanställning
• Regelbunden coachning av seniora säljproffs
• En oslagbar plattform för att kunna göra karriär Tidigare erfarenhet av direktförsäljning är meriterande men har du rätt attityd och vilja att lyckas inom försäljning så behöver du inga förkunskaper. Du kommer att få en gedigen utbildning om Tv-branschen, streamingmarknaden, C Mores produkter och du kommer att fördjupa eller få helt nya säljkunskaper. Det viktigaste är att du har rätt inställning och brinner för att arbeta med och vill utvecklas inom sälj. Du anställs direkt av C More och blir därmed en viktig del av C More/TV4 och Bonnier koncernen.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar C more med Swesale rekrytering & bemanning. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, vänta därför inte med din ansökan! Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Louise Gardell louise.gardell@swesale.se Sökord: fältsäljare, field sales, sales, sälj, utesäljare, outside sales, b2c, uppsökande försäljning, event, eventsäljare, event sales

Om Företaget

C More Entertainment AB är den ledande premiumleverantören av film, serier och sport i Norden under varumärket C More. C More Entertainment AB ingår i Bonnier Broadcasting, tillsammans med TV4-Gruppen, Nyhetsbolaget och MTV i Finland.

Titel

Fältsäljare/Eventsäljare

Sista ansökningsdag

2019-04-04

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Dela

STÄNG

08 - 644 64 20

Ge oss ditt namn och nummer så ringer vi dig

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

Jag är jobbsökande
Jag har frågor kring rekrytering och bemanning

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
Spontan-
ansökan!