Teamchef till Cmore i Sundsvall

Om Tjänsten

Vi söker just nu en teamchef för C Mores team i Sundsvall. Vi erbjuder ett av Sveriges roligaste och mest utvecklande jobb inom försäljning, en gedigen säljutbildning, garantilön och hög provision. Och inte minst: ett jobb på ett framgångsrikt företag med schyssta värderingar.

Dina Arbetsuppgifter

Som teamchef kommer du att ansvara för teamets insats rörande hemförsäljning till privatpersoner. Utöver detta kommer du också att bedriva försäljning på och i anslutning till arenor runt om i landet i samband med de hetaste sportevenemangen. I rollen har du fullt sälj och utvecklingsansvar för såväl dig själv som ditt team. Utöver detta så har du också fullt ansvar för rekrytering, coachning och uppföljning till ditt säljteam. Jobbet innebär även arbete helger och kvällar samt en del resor med övernattning.

Din Profil

Vi söker dig som:

• Älskar försäljning
• Har en naturlig ledarskapsådra som du vill utveckla
• Är en utåtriktad och social person
• Ser möjligheter istället för problem
• Ger energi till din omgivning och är en fena på att entusiasmera andra
• Vill leda ett team mot stordåd!
• Innehar körkort. Du har mycket goda kunskaper i svenska och har arbetat med uppsökande försäljning tidigare. Har du tidigare erfarenhet från en ansvarsposition inom försäljning så är detta starkt meriterande.

Erbjudande

• Ett riktigt roligt och utvecklande jobb inom direktförsäljning
• C More Sales Academy, en påkostad säljutbildning i fem steg
• Stora möjligheter att påverka din inkomst utan tak
• En stark produkt som är ledande i Norden på sport, film och serier
• Heltidstjänst med tillsvidareanställning hos en fackligt ansluten arbetsgivare
• Ett företag med stark, sund företagskultur Vi kommer utbilda dig om TV- branschen, streamingmarknaden samt C Mores produkter och du kommer få fördjupa dina säljkunskaper. C More/TV4 ingår i Bonnierkoncernen och det finns alla möjligheter att göra karriär internt!

Ansökan

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Louise Gardell Louise.gardell@swesale.se Välkommen med din ansökan!

Om Företaget

C More Entertainment AB är den ledande premiumleverantören av film, serier och sport i Norden under varumärket C More. C More Entertainment AB ingår i Bonnier Broadcasting, tillsammans med TV4-Gruppen, Nyhetsbolaget och MTV i Finland. Hos C More finns tusentals filmer från de största filmbolagen. Man hittar de största internationella serierna som exempelvis Game of Thrones samt inte minst C Mores egna Originalserier som Gåsmamman, Farang, Torpederna mm. I C Mores sportutbud ingår samtliga matcher i, SHL, HockeyAllsvenskan Allsvenskan, Superettan samt mängder med övrig sport så som Landskamperna i både hockey och fotboll. Handbollsligan, SSL, STCC mm. Världens bästa golf från bla PGA-touren med svenskt fokus och egen studio. Det bästa utbudet av barnprogram med bland annat Astrid Lindgrens tidlösa klassiker. Kunderna kan se C Mores utbud när de vill, var de vill via cmore.se, surfplattan, mobilen eller på sin TV. Helt utan reklamavbrott.

Om Oss

Swesale är ett nischat specialistvarumärke inom sälj och marknad. Företaget grundades 2005 av Dan Wikström och Robert Klatzkow, båda med mångårig bakgrund från Rekryterings-och Bemanningsbranschen. Swesale arbetar rikstäckande och genomför över 350 uppdrag årligen. Alla våra rekryterings- och konsultchefer har själva gedigen erfarenhet av att arbeta inom sälj och marknadsorganisationer. Tillsammans med vår kvalificerade rekryteringsprocess, våra nätverk och kraftfulla kanaler gör det att vi snabbt och effektivt säkerställer ett urval av marknadens bästa kandidater. swesale.se Sökord: försäljning, teamchef, teamleader, säljledning, sälj, sales, teamleader, sales leader, fältsälj, outside sales, utesälj, B2C, salescoach, säljcoach

Titel

Teamchef

Sista ansökningsdag

2019-04-04

Placering

Sundsvall

Kontaktperson

Dela

STÄNG

08 - 644 64 20

Ge oss ditt namn och nummer så ringer vi dig

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

Jag är jobbsökande
Jag har frågor kring rekrytering och bemanning

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
Spontan-
ansökan!