Toshiba söker en ambitiös säljare till sitt Stockholmskontor

Om Toshiba

Vill du få chansen att arbeta med ett av världens största varumärken? På Toshiba har du tryggheten att arbeta i den stora internationella koncernen och på samma gång ta del av gemenskapen och kamratskapet i det lokala företaget. Samtidigt som vi är en del av ett stort internationellt företag och har täta kontakter med våra kollegor i Europa och Japan, arbetar vi i en gemenskap och med  en "alla känner alla"- mentalitet inom företaget.

Vi strävar eftar en öppen företagskultur och arbetar aktivt med en sund och säker arbetsmiljö, där företagets mål är att varje anställd skall utvecklas och må bra. I vårt ISO- arbete är arbetsmiljö en stor och viktig del. Vi har tydliga riktlinjer och mål för detta arbete och ser en god arbetsmiljö som ett viktigt konkurrensmedel. 

Arbetet innebär

För att lära dig Toshibas produktutbud kommer du att inleda som mötesbokare, det är ett utmärkt sätt att få överblick av Toshibas erbjudanden och på så sätt fasas in i rollen som säljare. Efter ca. 2 två månader kommer du att bli Account Manager med kundansvar och genomföra hela försäljningscykeln från ax till limpa. Du kommer att ingå i ett team där stort fokus ligger på teamwork och att stödja och hjälpa varandra i arbetet. Toshiba ser vikten av gedigen utbildning och coachning, det kommer att vara genomgående under hela din anställning på bolaget, speciellt i uppstarten av AM- rollen som inleds med en 12 veckor lång utbildning kombinerat med arbete.

Personliga egenskaper 

Du har erfarenhet från någon form av försäljning, det kan vara över telefon eller på event. Du är driven, nyfiken och pigg samt besitter en stor vilja att lyckas i rollen som säljare. Viktigt är att du även tycker det är spännande att lära dig nya saker. Du bör även vara en glad person som gärna sträcker ut en hjälpande hand till dina kollegor samt är öppen för att ta del av deras kunskaper och erfarenheter.

Erbjudande

Du erbjuds mycket goda anställningsvillkor i form av en fast lön + ett attraktivt provisionssystem, tjänstepension, förmånsbil m.m. Självklart har vi kollektivavtal. Som säljare har du stort stöd av dina kollegor som arbetar inom presale och administration för att du skall kunna fokusera på dina affärer. Vi sitter i fräscha lokaler och arbetsplatsen präglas av vårt intresse för kunden och samarbete. 

Ansökan
 

Du är välkommen att kontakta Viktor Hernborg på Swesale Rekrytering och Bemanning AB på mobil: 070- 331 29 00 alt. email: viktor.hernborg@swesale.se

 


 

Titel

Account Manager

Sista ansökningsdag

2019-04-04

Placering

Solna

Kontaktperson

Dela

STÄNG

08 - 644 64 20

Ge oss ditt namn och nummer så ringer vi dig

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

Jag är jobbsökande
Jag har frågor kring rekrytering och bemanning

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
Spontan-
ansökan!