Teknisk säljare/Fätsäljare/KAM

Tactile söker en strukturerad, resultatorienterad och kreativ person till rollen som teknisk fältsäljare för anställning hos Tactile Rugged Computers.

Företaget:
Tactile är ett svenskt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför robusta, tåliga mobila lösningar för handel och industri. Vi har mer än 15 års erfarenhet av att arbeta med mobil industriell elektronik och kärnverksamheten är att utveckla och marknadsföra mobila robusta datorer, så kallade ”Rugged Computers” för krävande industri och professionella miljöer. Företaget satsar nu på ytterligare tillväxt och expansion genom ett breddat sortiment och rekrytering av välutbildad personal.

Med tillverkning och utveckling i egen regi och tillsammans med samarbetspartner i Asien kan vi erbjuda skräddarsydda helhetslösningar för både stora och små kunder. En helhetslösning innebär att Tactile levererar hela kedjan av datorer, WLAN-installationer och tillbehör som fungerar tillsammans i kundens affärssystem. Läs mer om företaget på www.tactile.se

Arbetsuppgifter:
Som teknisk säljare kommer du att arbeta med försäljning, behovsanalys och teknisk rådgivning till utvalda kunder. Tactile är i en expansiv fas och behöver förstärka sin specialistkår med ytterligare en säljande medarbetare med genuint tekniskt intresse och förhandlingsförmåga. På Tactile kommer du få chansen att förkovra dig i företagets produkter och arbeta brett inom marknadsbearbetning och försäljning. 

Du kommer bland annat att arbeta med:

  • Prospektering av nya kunder
  • Utveckling av befintliga kunder
  • Offert och säljarbete
  • Projektledning av leveranser och installationer

För att trivas i tjänsten är det viktigt att du har ett stort intresse för försäljning till i första hand industri, service- och logistikföretag, att du trivs med frihet under ansvar och att arbeta med flera olika arbetsuppgifter parallellt. På Tactile råder en entreprenöriell anda som du bör dela. Vi söker dig som vill vara med och bygga upp företaget och själv få utvecklas tillsammans med vårt snabbt växande företag.

Vi söker dig som:

  • Har erfarenhet av användning av IT-produkter inom industri, handel service, eller försäljning av IT-produkter.¨
  • Är resultat och målinriktad
  • Har goda kunskaper i engelska

Som person är du strukturerad och kan planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du skall nå satta mål och hålla deadlines. Du är den som gärna tar egna initiativ, arbetar på ett kreativt sätt och uppnår resultat. Dessutom är det viktigt att du bibehåller motivationen även när allt inte går din väg. Till sist ser vi gärna att du är en utåtriktad och social person som kan bidra till den trevliga stämningen på jobbet samt i ett yrkesmässigt sammanhang, att du skapar kontakter och underhåller relationer på ett professionellt sätt.

Ansökan:
Intervjuerna sker löpande så tveka inte att söka redan idag så att du kommer högst upp i listan. Tjänsten tillträds omgående. Vid frågor om tjänsten ta kontakt med Rekryteringskonsult Thérèse på therese.griverus@swesale.se.

 

Titel

Teknisk säljare/Fätsäljare/KAM

Sista ansökningsdag

2019-04-03

Placering

LIDINGÖ

Kontaktperson

Dela

STÄNG

08 - 644 64 20

Ge oss ditt namn och nummer så ringer vi dig

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

Jag är jobbsökande
Jag har frågor kring rekrytering och bemanning

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
Spontan-
ansökan!