Mavenoid söker en driven Säljare till sitt säljteam i Stockholm!

Är du en person som trivs bäst när du får möjligheten att utveckla, påverka och skapa nya affärer? Trivs du i lättrörliga, innovativa och utmanande miljöer?
Då kan tjänsten som New Business Developer på Mavenoid vara något för dig!


Om tjänsten
Mavenoid tillhandahåller en AI-driven plattform för felsökning av nästan vad som helst: konsumentelektronik och industriell utrustning. Mavenoid gör detta genom att automatisera  tekniskt stöd genom en intelligent virtuell agent, vilket frigör värdefull tid, samtidigt som kundens upplevelse förbättras. Mavenoids felsökningsplattform används idag av globala företag för att ge sina kunder möjlighet att reparera mer och ersätta mindre. Mavenoid grundades av tidigare medarbetare från Google och Palantir och är finanseierade av Point Nine Capital och Creandum.

Mavenoid växer snabbt och behöver därför utöka sin säljorganisation med en kreativ affärsutvecklare som ser möjligheter där andra ser hinder. Rollen kräver en god teknisk förståelse och förmågan att samspela med andra i en utpräglad ingenjörskultur.

Arbetsuppgifter:

Som New Sales Developer kommer du ansvara för försäljningen av Mavenoids produkt- och tjänsteutbud och därmed erbjuda kunder att på ett smart sätt att effektivisera och kundanpassa felsökning av elektroniska produkter. Du kommer att ha ett eget budgetansvar och huvudsakligen ansvara för att skapa nya kundrelationer. Dina blivande kunder återfinns inom segementen medium och large, och du vänder dig till alla kunder som tillverkar och/eller säljer elektroniska produkter. Tillsammans med dina kunder kommer att jobba nära Mavenoids produktutvecklingsteam och du ansvarar för att se till att de är synkroniserade med kundernas behov. Du behåller givetvis ansvaret för dina kunder och förväntas successivt bygga upp en större kundstock över tid.

Lämplig bakgrund

 • Vi ser att du har minst tre års erfarenhet från nykundsförsäljning inom B2B och att bygga samt vårda kundrelationer.
 • Det är ett krav att du har jobbat med försäljning inom IT/Mjukvara
 • Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i ett startup- bolag
 • Det är starkt meriterande om du har erfarenhet och intresse av att hålla presentationer och demos för teknik- och produktchefer på större bolag.
 • Du bör ha ett intresse och en passion för IT
 • Du har en eftergymnasial utbildning inom teknik eller har en "teknisk bakgrund".
 • Mycket goda kunskaper inom Office-paketet.
 • Behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker en engagerad och snabbtänkt person med intresse för att driva och utveckla affärer. Du trivs med eget ansvar och driver, strukturerar och planerar ditt arbete självständigt för att uppnå ditt budgetmål. Vidare är du förtroendeingivande, trygg i dig själv och har vana av att bygga relationer där du hanterar möten på olika nivåer på ett naturligt sätt. Du är en duktig förhandlare, gillar att hålla i presentationer och framförallt så älskar du att sälja. Du brinner för att uppnå resultat och uppsatta mål samt att du är en person som vågar utmana och ifrågasätta kunden och är mån om att ha nöjda kunder.

Vi erbjuder dig

 • En arbetsplats som genomsyras av entreprenörsskap, teknisk innovation och utvecklingsmöjligheter.
 • Härliga kollegor med fin sammanhållning där vi utmanar och stöttar varandra.
 • Stor möjlighet för dig att påverka hur framtiden för dig och bolaget ska se ut.
 • Förmånliga lönesättningar och provisionsmodeller samt goda avtalsförmåner.
 • Fördelen med att ansluta sig till ett litet företag tidigt: möjligheten att påverka, äkta ägande och ansvar, korta beslutsvägar och equity- lösningar.

  Ansökan 
  Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Viktor Hernborg på Swesale Rekrytering och Bemanning AB på mobil: 070- 331 29 00 alt. email: viktor.hernborg@swesale.se

  Om oss
  Mavenoid grundades 2016 och har vuxit stadigt sedan dess. Mavenoid hjälper företag att automatisera repeterande felsökning och teknisk support genom virtuella agenter. Det är felsökning som en tjänst. Mavenoid bygger plattformen för att fixa trasiga saker. Målet är att reparera mer och ersätta mindre. Mavenoid arbetar med några av världens största märken, idag används Mavenoids teknik för att felsöka allt från robotgräsklippare och digitalkameror till lastbilar och kranar. Mavenoid är backade av Point Nine Capital och Creandum, två av Europas ledande riskkapitalföretag.

Titel

New Sales Developer

Sista ansökningsdag

2019-04-02

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Dela

STÄNG

08 - 644 64 20

Ge oss ditt namn och nummer så ringer vi dig

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

Jag är jobbsökande
Jag har frågor kring rekrytering och bemanning

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
Spontan-
ansökan!