Activa Service söker en erfaren Mötesbokare

Om Tjänsten

Tycker du om att prata med folk över telefon och har lätt för att etablera kontakt? Drivs du av att påverka din egen lön och jobba mot en hög provision? Då är du den nya mötesbokaren vi söker till Activa Service!

Activa har sedan starten 2004 utvecklats från att vara ett städföretag med stolthet i städyrket till att erbjuda en helhetslösning med kunden i fokus. Activa Service kunder har tagit dem i en ny riktning där ren omtanke, hög kvalitet och tillgänglighet är viktigt för dem. Activa erbjuder en bred palett av tjänster och är med det en modern leverantör till moderna kunder som ser lönsam verksamhetsnytta i att tänka helhet och trivsel. Activa Service är en auktoriserad serviceentreprenör av Svensk Näringsliv/Almega. Det är en garanti för kunden att Activa Service är en seriös leverantör som följer lagar och regler samt har serviceinriktad och utbildad personal. Activa Service har högsta kreditrating och är ansvarsförsäkrade med ett belopp upp till 10 miljoner kr per skadetillfälle. Med sina 20 års branscherfarenhet kompetens och kvalitet.

Om tjänsten
Just nu är vi på Activa Service inne i en expansiv fas vilket innebär att vi behöver en ny mötesbokare som vill vara med på resan. De viktigaste egenskaperna för att passa in hos oss är att du är en lagspelare som har ett sinne för försäljning, kundvård och service. Vi söker dig som tidigare har jobbat med service, kundtjänst, telemarketing eller försäljning.

Din Profil
Du behöver vara någorlunda senior i denna roll. Det är ett krav att du har arbetat med mötesbokning tidigare inom B2B i minst 3 år, det är starkt meriterande om har arbetat med försäljning av likartade produkter/tjänster tidigare.

Egenskaper vi söker:

• Hög social kompetens

• Ansvarsfull

• Hög arbetskapacitet

• Kavalitétsfokuserad

• Vågar gå på avslut

• Är duktig på uppföljning och administration

• Positiv, flexibel men också strukturerad
• Driven, målmedveten och lyhörd


Erbjudande

• Marknadsmässig grundlön och en generös provisionsmodell
• Goda allmänna villkor (pension, försäkring, semester etc.)
• Heltid
• Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan
Du är välkommen att kontakta Viktor Hernborg på Swesale Rekrytering och Bemanning AB på mobil: 073- 331 29 00 alt. email: viktor.hernborg@swesale.se

Om Oss
Swesale är ett nischat specialistvarumärke inom sälj och marknad. Företaget grundades 2005 av Dan Wikström och Robert Klatzkow, båda med mångårig bakgrund från Rekrytering - och Bemannings-branschen. Swesale arbetar rikstäckande och genomför över 350 uppdrag årligen. Alla våra rekrytering- och konsultchefer har själva gedigen erfarenhet av att arbeta inom sälj och marknads-organisationer. Tillsammans med vår kvalificerade rekryteringsprocess, våra nätverk och kraftfulla kanaler gör det att vi snabbt och effektivt säkerställer ett urval av marknadens bästa kandidater. 

Titel

Mötesbokare

Sista ansökningsdag

2019-03-27

Placering

Täby

Kontaktperson

Dela

STÄNG

08 - 644 64 20

Ge oss ditt namn och nummer så ringer vi dig

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

Jag är jobbsökande
Jag har frågor kring rekrytering och bemanning

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
Spontan-
ansökan!