Finsktalande kundtjänstmedarbetare sökes

Om tjänsten 

Tycker du att det är viktigt att ge bra service och ser en framtid inom servicebranschen? Då har vi på Swesale det perfekta jobbet för dig! 

Nu söker vi på Swesale en finsk/svensk kundtjänstmedarbetare till en av våra kunder. Vår kund arbetar med att hantera kundärenden via telefon och att ge bästa möjliga kundupplevelse. I denna tjänst kommer du arbeta för ett mobilt betalningsföretag och hjälpa deras befintliga kunder. Det är stort fokus på nöjda kunder och vi söker därför dig med en utpräglad servicekänsla och som tycker om kundkontakt. 

Dina arbetsuppgifter 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att ta emot inkommande samtal eller mail från kunder som behöver hjälp med sina frågor. Det är viktigt att göra kunderna nöjda och att ge dem den bästa möjliga servicen.  

Vår kund tycker att det är viktigt att motivera sina medarbetare och anordnar olika aktiviteter för de anställda både på och utanför arbetet. Du kommer att arbeta i trevliga lokaler på St. Eriksplan och tjänsten innebär goda utvecklingsmöjligheter inom företaget. 

Uppdraget startar i februari och tjänsten pågår sedan tillsvidare. Som konsult är du anställd av Swesale men har goda möjligheter till anställning hos vår kund efter ca 6 månader.  

Din profil 

För att vara aktuell för tjänsten bör du ha en fullständig gymnasieutbildning, god kommunikativ förmåga och tycka om att lösa problem. Som person är du engagerad, social och trivs med mycket kundkontakt. Du drivs av att arbeta mot uppsatta mål och har lätt för att samarbeta. Det är samtidigt viktigt att du är positiv, empatisk och en lagspelare. Du ska ha god samarbetsförmåga och arbeta bra i team samtidigt som du är självgående och tar eget ansvar för ditt arbete. 

Ett krav för tjänsten är goda kunskaper i det finska språket. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av något serviceyrke, men vi anser att det är viktigare att du är en serviceinriktad person.  

Erbjudande 

Du erbjuds en heltidstjänst på ett stort internationellt bolag och Swesale erbjuder alltid anställning enligt kollektivavtal och friskvård för alla våra konsulter. Alla anställningar inleds dessutom med en betald introduktionsutbildning, vilket ger dig alla verktyg du behöver inför ditt kommande arbete. Du kommer få insikt i verksamhetens system, tjänster och servicearbete. I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du bli en del av ett härligt team och ett framgångsrikt och stabilt företag med goda karriärmöjligheter. 

Ansökan  

Har du några frågor gällande tjänsten som kundsupport/kundtjänstmedarbetare eller vill ha mer information går det bra att kontakta Malin Green på malin.green@swesale.se. Detta är ett roligt uppdrag på en spännande och utvecklande arbetsplats! Sök tjänsten idag så kanske du blir nästa person vi anställer. 

Välkommen med din ansökan! 

 

 

SÖKORD: kundservice, kundtjänstmedarbetare, kundtjänst, kundservicemedarbetare, inbound, service, kundsupport, kundbokare, mötesbokare, butik, ordermottagare, innesäljare, säljare, callcenter, telemarketing, TM, telefonförsäljare, telefonsäljare.

Titel

Kundtjänstmedarbetare

Sista ansökningsdag

2019-03-19

Placering

STOCKHOLM

Kontaktperson

Dela

STÄNG

08 - 644 64 20

Ge oss ditt namn och nummer så ringer vi dig

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

Jag är jobbsökande
Jag har frågor kring rekrytering och bemanning

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
Spontan-
ansökan!