AM till uppstickande specialistbolag

Om företaget: 
Aranya har sedan starten 2014 arbetat målmedvetet mot tydligt utstakade mål och har under resan satsat hårt på egen utveckling för att skapa en unik tjänsteplattform för funktionsleveranser av nät och säkerhetstjänster.

Syftet med plattformen är att ge våra kunder en så ärlig och transparent leveransmodell som möjligt och att ge dem möjligheten att kvalitetssäkra sina leverantörer.

Deras kundportal har mycket hög funktionalitet med stöd för flera av marknadens stora tillverkare samt integrerad ärendehantering vilket ger dem en mycket unik ställning i nya affärer och för deras kunder.

Aranya är idag en etablerad spelare på den svenska marknaden med mycket goda referenser inom selektiv outsourcing av kommunikation och säkerhetsnära funktionstjänster.

Bolaget är en tydlig utmanare som tar plats i segmentet för större nordiska bolag.

 

Aranya går under 2019 in i en expansiv fas och inleder nu expansionen av befintlig säljorganisation, målet är en säljorganisation på 10-15 personer för att marknadsföra våra funktionstjänster samt specialistkonsulter mot den nordiska marknaden.

Om rollen:  
I rollen som Account Manager kommer du att ansvara för att identifiera, driva och förvalta affärer med medelstora och stora företag. Du driver dina affärer i team tillsammans med presale, affärsutvecklare och tekniker.

Vi söker:
Vi ser gärna att du har ett etablerat kontaktnät och är inarbetad inom försäljning av kommunikation och säkerhetsnära funktionstjänster.

  • Mångårig erfarenhet från teknisk försäljning mot medelstora och stora organisationer.
  • Van att kommunicera mot CxO.
  • Försäljning av funktionstjänster (inom LAN, WLAN, SD-WAN, säkerhet, VPN), konsultlösningar samt nätverksprodukter.
  • Utvecklad förmåga inom avtalsförhandling.

Som person är du strukturerad, utåtriktad, social, långsiktig och duktig på att hantera människor. Du är bekväm med att själv ta ansvar och driva dina processer men tar hjälp av ditt team. Du brinner för att leverera kvalitativa lösningar till dina kunder. Du är positiv, ser lösningar och hittar möjligheter. Du kommunicerar obehindrat och väl, både i tal och skrift, på svenska och engelska.

Vi erbjuder: 
Du blir en del av ett entreprenörsdrivet bolag med fokus på tillväxt genom kvalité. Du blir också en viktig del av ett tight sammansvetsat team och ett inspirerande företagsklimat där kunskap står i fokus.

Du erbjuds fortlöpande vidareutbildning samt resor till internationella event.

Villkor:

Fast lön samt bonus, kollektivavtal, friskvårdsbidrag och bilersätting. 

Titel

AM till uppstickande specialistbolag

Sista ansökningsdag

2019-03-03

Placering

solna

Kontaktperson

Thomas Wilander

Dela

STÄNG

08 - 644 64 20

Ge oss ditt namn och nummer så ringer vi dig

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

Jag är jobbsökande
Jag har frågor kring rekrytering och bemanning

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
Spontan-
ansökan!