Vill du jobba inom kundservice? Vi har jobben!

Om Tjänsten 

Vi på Swesale söker nu engagerade personer som vill arbeta med telefonsupport med start i januari. Vår kund är ett av Nordens största callcenter och tillhandahåller kundservice för några av Sveriges mest välkända företag. Tjänsterna har en anställningsgrad på 80-100% och arbetstiderna är förlagda både vardagar och helg enligt ett rullande schema. Du kommer vara anställd hos Swesale och arbeta ute hos vår kund vid Sankt Eriksplan eller i Solna. 

Dina Arbetsuppgifter 

Som kundtjänstmedarbetare kommer du att representera ett känt varumärke inom finans-, media- eller teknikbranschen. Du tar emot inkommande telefonsamtal från företagets kunder, svarar på frågor och löser diverse problem som uppstått.  Arbetsplatsen erbjuder mycket goda utvecklingsmöjligheter internt.  

Din Profil 

Vi söker dig som: 

- Talar och skriver flytande svenska, samt har en god engelska 

- Drivs av att hjälpa andra och jobba mot uppsatta mål 

- Det är meriterande om du har fullständig gymnasieexamen men det är inget krav. 

Erbjudande 

Swesale erbjuder alltid anställning enligt kollektivavtal och friskvård för alla våra konsulter. Du erbjuds en heltidstjänst på ett stort internationellt bolag. Alla anställningar inleds dessutom med en betald introduktionsutbildning, vilket ger dig alla verktyg du behöver inför ditt kommande arbete. Du kommer få insikt i verksamhetens system, tjänster och servicearbete. I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du bli en del av ett härligt team och ett framgångsrikt och stabilt företag med goda karriärmöjligheter.

Ansökan  

Har du några frågor gällande tjänsten som kundservicemedarbetare eller vill ha mer information går det bra att kontakta Disa Lidbrink Landberg på bemanningswesale@swesale.se. Sök tjänsten idag så kanske du blir nästa person vi anställer. 

Välkommen med din ansökan! 

Om oss
Swesale Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Vi är ett nischat specialistföretag inom sälj och marknad, vilket innebär att vårt fokus är kompetensförsörjning till säljande organisationer. Swesale grundades 2005, arbetar rikstäckande och genomför över 450 rekryteringsuppdrag årligen. Alla våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har själva gedigen erfarenhet av att ha arbetat inom sälj och marknad. Tillsammans med vår kvalificerade rekryteringsprocess, våra nätverk och kraftfulla kanaler arbetar vi snabbt och effektivt för att säkerställa ett urval av marknadens bästa kandidater.

Titel

Kundtjänstmedarbetare

Sista ansökningsdag

2019-03-15

Placering

STOCKHOLM

Kontaktperson

Disa Lidbrink Landberg

Dela

STÄNG

08 - 644 64 20

Ge oss ditt namn och nummer så ringer vi dig

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

Jag är jobbsökande
Jag har frågor kring rekrytering och bemanning

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
Spontan-
ansökan!