CFI söker en säljande Brand Ambassador

Claes Fornell International Group (CFI Group) är ett internationellt, partnerägt konsultföretag som i mer än 25 år hjälpt företag att skapa tillväxt och ökad lönsamhet genom kunddriven affärsutveckling. Inom ramen för vårt expertområde Customer Asset Management utgår vi från kunden som finansiell tillgång där vi med en kombination av avancerad analys och skarp verksamhetsrådgivning tar in kundperspektivet i företagsledningar och affärsbeslut. 

CFI Group grundades 1989 av Professor Claes Fornell, och huvudkontoret ligger i Ann Arbor, USA. Vi finns representerade i fem länder och har ca 150 anställda i hela världen. Stockholmskontoret etablerades 1991 och har idag ca 25 medarbetare som med stort engagemang och yrkesstolthet gör oss till världsledande inom vårt område, idag och i morgon.

Om Tjänsten 

Vill du bli en del av ett branschledande företag inom Customer Asset Management? Är du van vid att arbeta med konsulttjänstförsäljning och har ett starkt intresse för affärsutveckling och marknadsfrågor? Då är du den Säljande Brand Ambassador vi söker till CFI Group!

CFI Group söker en driven och målfokuserad person med god kommunikationsförmåga som kan driva försäljningen framåt genom engagemang och kunskap om CFI:s tjänster och fungera som CFI:s språkrör mot marknaden på sociala medier.

Dina Arbetsuppgifter 

I rollen som Säljande Brand Ambassador kommer du att ansvara för dels försäljning gentemot nya kunder samt marknadsföra CFI som varumärke via sociala medier och personliga nätverk. Detta är i första hand en relationsskapande roll med fokus på att CFI skall synas och höras i relevanta sammanhang.

Du förväntas representera CFI och deras expertområde i externa sammanhang, både på sociala medier och i andra nätverkssammanhang såsom mässor, konferenser, nätverksträffar, seminarier och events. I sociala medier förväntas du skapa en närvaro av CFI som varumärke och på ett väl avvägt och professionellt sätt synas i rätt forum och medier.

Försäljningsarbetet bygger mycket på personliga rekommendationer och att känna rätt personer inom de företag och branscher som CFI är verksamma inom. Du kommer över tid att bygga upp ett nätverk av personliga kontakter inom den typ av företag som CFI arbetar med och ta in nya affärer med hjälp av dessa kontakter. Typen av branscher som CFI är verksamma inom varierar i hög grad, men några av de branscher där deras närvaro är högre är Bank, Finans och Retail.

Din Profil 

Du är i mitten av din karriär och du arbetar idag med försäljning. Du har en bred roll som kräver en hög grad av ansvarstagande och som innebär att du har varierande arbetsuppgifter. Du är van vid att strukturera ditt eget arbete och tar ansvar för alla steg i dina kundkontakter. Du har ett brett yrkesnätverk och du drivs av att bygga långsiktiga relationer. Du har arbetat med försäljning på hög nivå där ledningsgrupper på större bolag har varit dina naturliga kundkontakter. Du brinner för kundkontakt och är aktiv i sociala medier i yrkessammanhang. Du har erfarenhet och kunskap i affärsutveckling och organisationsanalys. Du har lätt för att uttrycka dig, och föra en dialog med kunder gällande dessa frågor. Du är även ödmjuk och förtroendeingivande.

Erbjudande 

• Ett utvecklande och stimulerande arbete i en expansiv verksamhet
• Goda allmänna villkor (pension, försäkring, friskvårdsbidrag)
• Heltid
• Tillträde enligt överenskommelse
• Möjligheten att arbeta med ett ledande bolag inom konsultbranschen

Ansökan 
Du är välkommen att kontakta Viktor Hernborg på Swesale Rekrytering och Bemanning AB på mobil: 070- 331 29 00 alt. email: viktor.hernborg@swesale.se
 

Titel

Säljande Brand Ambassador

Sista ansökningsdag

2019-03-06

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Dela

STÄNG

08 - 644 64 20

Ge oss ditt namn och nummer så ringer vi dig

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

Jag är jobbsökande
Jag har frågor kring rekrytering och bemanning

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
Spontan-
ansökan!